İNCELEMERLEDE BULUNULDU

Jandarma Genel Komutanlığı´nın yatırım yapmaya hazırlandığı Kırıkkale´ye MKE Kurumunun yanı sıra savunma sanayi alanında çalışmalar gerçekleştirecek olan ROKETSAN, Dinek Dağı bölgesinde bulunan 20 bin dönümlük bir alana tesis kurmayı hedefliyor. Bu kapsamda Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyet alanda incelemelerde bulundular.

 

KIRIKKALE EN ÖNEMLİ MERKEZ OLACAK

Vali Yunus Sezer, “Önümüzdeki yıllar, savunma sanayi başta olmak üzere her alanda Kırıkkale´mizin yılları olacak. MKE´den sonra ilimizi savunma sanayinin en önemli merkezi haline dönüştürecek ROKETSAN Roket Üretim Geliştirme Tesisi Projesi'nin uygulanacağı alanda İl Özel İdaresince yürütülen yol çalışmalarını inceledik. İnşallah çok büyük ve güzel çalışmalar gerçekleştirilecektir” dedi.

 

Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır? Boykot nedir? Boykot nasıl yapılır?

TÜM AŞAMALARI TAKİP EDİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, “Çok şükür, uzun uğraşlar sonucunda Kırıkkaleliler olarak şehrimize kazandırılmasına vesile olduğumuz ROKETSAN´ın kuracağı tesisin zemin etüt çalışmalarına sayın Valimiz Yunus Sezer ile birlikte katıldık. Ülkemizin savunmasına, şehrimizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan tesisin tüm aşamalarını yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber: Ahmet Ünal