Arşivlerden çıkan ilk 23 Nisan kutlaması! Arşivlerden çıkan ilk 23 Nisan kutlaması!


 

PARLAMENTER REJİMİMİZ

CHP Merkez İlçe Başkanı Kızık, Halkımız, Gazi Meclisimiz ve Darbeye karşı duran medyanın aldığı ortak tavır sonucunda darbe girişiminin başarısız kaldığını söyleyerek, “Parlamenter rejimimiz. Türkiye´nin demokrasi güçleri tarafından başarıyla korunmuştur. Darbe girişiminde yer alan, destek veren askeri, siyasi ve bürokratik tüm unsurlar en kısa sürede ortaya çıkarılmalı ve hukuk çerçevesinde yargılanmalıdır”

 

ARAZİLER BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKİLMEK Mİ İSTENİYOR

“Gelelim Kırıkkale´nin sosyo ekonomisi yapısına AKP iktidarında MKE Kurumu  bilinçli bir şekilde küçültülmüştür. Niye MKE Kurumu arazileri peşkeş çekilmektedir. MKE Kurumu ne sebeple  kapatılıp özelleştirmek isteniliyor.  Arazileri birilerine peşkeş çekilmek mi isteniyor. Karayolları Arazisi Kimlere satıldı niye satıldı Karayolları Arazisi şu anda Karayollarına  tekrar kiraya mı verildi. Karayolları arazisine ihtiyaç var ise niye satıldı? Halk ekmek fabrikası niye kapatıldı? İlerde kimlere peşkeş çekilecek. Eski S.S.K hastanesi niye kapatıldı. İlerde arazisi kimlere peşkeş çekilecek Valilik binası Atatepe parkına niye yapıldı? Kırıkkale halkımız  ve çalışanları yeni valilik binasından memnun mu?

 

EŞEĞİNİ DÖVEMEYEN KÜRTÜNÜNÜ DÖVER

“Basın emekçileri zor şartlarda görev yapıyor. Şu an 250 e yakın gazeteci sırf gazeteciliklerinden dolayı cezaevlerinde  yatıyor bir o kadarda yargılanıyor. Yerel gazetelerin durumu ise içler acısı. Hiç kimse hak ettiği karşılığı alamıyor. Bazı arkadaşlarda “Eşeğini dövemeyen kürtününü döver” misali AKP´yi eleştirmeye korktuğundan görevi iktidarın yanlışlarını göstermek olan CHP´yi eleştiriyor, iktidar koltuğunda olmadığı halde hiç kimsenin endişesi olmasın. CHP bu arkadaşlarında hakkını savunmaya devam edecek. Ama bu yaptıkları yanlışı tarihe not düşecek” dedi.