KATILIM YÜKSEK OLDU

Zafer Caddesi No:2 Kat: 1´de gerçekleşen Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Kırıkkale Şubesi açılışına MİSİAD Genel Başkanı Feridun öncel, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, MİSİAD Şube Başkanları, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. MİSİAD Kırıkkale Şubesinin açılış kurdelesini Genel Başkan Öncel, Belediye Başkan Yardımcısı Ulusoy, Vatan için Can Verenler Derneği Başkanı Torunlu ve Şube Başkanı Tarkan Aytekin birlikte kestiler.

 

TÜRKİYE´DE 69, AVRUPA´DA 39 ŞUBE

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Genel Başkan Öncel, “Öncelikle Türkiye´mize, Kırıkkale´mize hayırlı olsun. MİSİAD Türkiye´de 69 ilinde ve Avrupa´da 39 şubesi bulunuyor. Gönül birliğini, ülke birliğini sağlayan bir sivil toplum örgütü olarak her yerde gönül almaya devam edecek. Ülkede huzuru sağlamak ile ilgili ne gerekiyorsa yapacak. Ülke ekonomisine katkı yapacak yatırımlar bulunacak. Değerli insanların bir çatı altında toplanmasına devam edecek. Kırıkkale´mize hayırlı olsun. Gönüllerini gönüllerimize kattıkları için, bize inandıkları için Kırıkkalelilere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kırıkkale’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi Kırıkkale’de dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

 

HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkan Yardımcısı Ulusoy ise MİSİAD´ın başta ülkemize ve Kırıkkale´ye hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Torunlu ise Kırıkkale´nin MİSİAD ile birlikte Avrupa´ya açılacağını belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Şube Başkanı Aytekin yaptığı konuşmada, “Kırıkkale´miz sanayi şehri. Bunun için ise ilimize yatırımcı getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Sadece il dışından değil, Avrupa´nın birçok ülkesinden yatırımcıların Kırıkkale´ye gelmesi için çalışacağız. Genel Başkanımız Feridun Öncel´e teşekkür ediyorum” dedi.