AKARYAKITA YAPILAN ZAM HAD SAFHAYA ULAŞTI
Minibüsçüler Odası Başkanı Gençer, minibüsçü esnafının sorunlarını anlatarak, Türkiye´de yaşanan terör, başkanlık sistemi tartışmaları, dövizdeki yükseliş gibi sorunların esnafa yansıdığını söyledi. Dolardaki sürekli yükselişin ulaşımda hizmet veren esnafı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Başkan Gençer, 'Akaryakıta yapılan zam had safhaya ulaştı. Sektör; akaryakıta, yedek parçaya, işçiliğe gelen zamlardan etkileniyor. Esnaf emeğinin karşılığını alamıyor '

ESNAF ÜZERİNDEKİ KAMBURUN ALTINDAN KALKAMIYOR
Toplu taşıma yapan minibüs esnafının bir çift ayakkabı alacak parası olmadığını ifade eden Başkan Gençer, esnafın vergisini, oda aidatını dahi ödemekte zorlandığını belirterek, şunları söyledi: 'Esnaf kamburun altından kalkamıyor. En azından 25 kuruş zam yapılsa; esnaf ayakta kalabilir. O kadar zor hayat yaşıyoruz ki; esnaf her gün sorunlarını bize dile getiriyor. Yaşanan sorunları halk da görüyor belediye de görüyor. Yaşananlar ortada. Kısaca esnaf sıkıntıda' dedi.

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

 

Son olarak Başkan Gençer, bu aşamada oda olarak Kırıkkale Belediyesi´ne resmi yazıları yazarak zam talebinde bulunduklarını ve olumlu bir yanıt beklediklerini söyledi.