2019´da yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkanı adayı açıklandı. 

 

BAHÇELİ´NİN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

MHP Genel Merkezine sunulan isim Serdar Yarar, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli´nin talimatıyla MHP´nin Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu. Serdar Yarar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirterek, yerel seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacaklarını vurguladı.

HİZMETİ EŞİT VE ADALETLİ DAĞITACAĞIZ

Bayramda ceza yiyenler dikkat! Cezalar iptal edildi! Bayramda ceza yiyenler dikkat! Cezalar iptal edildi!

Belediye başkanlığını kazandığı takdirde çok çalışacağını kaydeden Yarar, 'Ayrıştıran değil, birleştiren belediye başkanı olacağım. Hizmeti eşit ve adaletli dağıtacağız. Belediyeler, halkımız için var. Biz insanlar için tasarlayacağız şehrimizi.' dedi. Çok çalıştıklarını ve kendisine inananlarla birlikte belediye başkanlığını kazanacaklarına işaret eden Yarar, herkesin düşüncesine saygı duyacağını ve hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşların belediye başkanı olacağının sözünü de verdi. 

 

SERDAR YARAR KİMDİR?

14.03.1980 tarihinde Kırıkkale´de doğdu.
İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale´de tamamlayan Serdar YARAR, lisans eğitimine Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü´nde devam etmektedir.
1996-1999 yılları arasında Kırıkkale Ülkü Ocaklarında çeşitli görevlerde bulunan Serdar YARAR, Vatani görevini 2001 yılında Kars-Sarıkamış´ta tamamladı.
2002 yılında ticarete başlayan YARAR, 2003 yılında kurmuş olduğu şirket ile ticari hayatını sürdürmektedir.
2005-2007 yıllarında Kırıkkale Ülkü Ocakları il 2. başkanlığı görevini yürütmüştür.
2008-2009 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.
2002 yılında başlamış olduğu ticari hayatına, Kırıkkale başta olmak üzere, Ankara ağırlıklı olarak, Türkiye´nin birçok ilinde Hizmet – İnsan kaynakları sektöründe faaliyet gösteren şirketin yönetim kurulu başkanı olarak devam etmektedir. Bugün şirket bünyesinde 900 kişinin üzerinde istihdam kaynağı oluşturan Serdar YARAR evli ve Şuayip ile Orhun Kaan isminde 2 çocuk babasıdır.