1071 ADET EKMEK İLE DESTEK VERDİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de başlatılan ‘Askıda ekmek´ kampanyasına MHP Kırıkkale Kadın Kolları Başkanlığı da destek verdi. Kadın Kolları Başkanı Av. Melike Boran İsmailoğulları ve yönetimi, İstanbul Ekmek Fırını´na 1071 adet askıda ekmek olarak destekte bulundu.

 

VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan İsmailoğulları ”MHP Genel Başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli´nin başlattığı askıda ekmek kampanyasına destek verdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Bizim burada amacımız Türk kültürünün ve geleneklerinin en iyi şekilde yaşatılmasıdır. İmkanı olmayan vatandaşlarımızın alabilmeleri için imkanı olan vatandaşlarımızı projemize destek olmaya davet ediyoruz. Geçmişte olduğu gibi her zaman vatandaşımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik” dedi.

 

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

YARDIMLAŞMA KÜLTÜRÜNÜN ÖRNEĞİ

“Askıda ekmek kampanyasında Genel Başkanımızın ifadelerini eleştirenler, millet gerçeğinden, dayanışma kültürümüzden ve yüzlerce yıllık geleneklerimizden habersiz olanlardır. Askıda ekmek geleneği Türk-İslam Medeniyetinin en güzel örneklerinden biridir. Türk milletimizin asırlardır benimseyip bir bayrak gibi taşıdığı geleneksel yardımlaşma duygusunun alicenaplıklarını sergilemeye çalışalım. Hz. Peygamber´in, ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir´ buyruğu gereğince kararımızı ve tavrımızı oluşturalım” ifadesinde bulundu. Haber: Kenan Kuzucu