İKİSİ DE GENEL MERKEZDE

7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi 2. Sıra Milletvekili adayı olan ve 1. Sıra adayı Seyit Ahmet Göçer ile birlikte başarılı bir seçim dönemi geçiren Av. Halil Öztürk´ün genel merkez tarafından bu sefer 1. Sıra adayı yapılacağı konuşuluyor. MHP kulislerinde Halil Öztürk´ün bu dönem 1. Sıra adayı olacağı konuşulurken, Seyit Ahmet Göçer ile kıyasıya yarış içinde olduğu öğrenildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK üyesi olan Seyit Ahmet Göçer´in de Genel Merkezde etkin olduğu ve 1. Sıra adayı olabilmek için kulis yaptığı öğrenildi.

HEDEF EN AZ 1 VEKİL

7 Haziran seçimlerinde 1 Milletvekili çıkartan ancak 1 Kasım seçimlerinde, Ak Partiye 3-0 kaybeden Milliyetçi Hareket Partisinde bu seçim hedef en az bir milletvekili çıkartmak. Halil Öztürk, Seyit Ahmet Göçer, Abdullah Pekgöz ve Murat Abalı gibi güçlü isimler MHP´den şuana kadar aday adaylığını açıklayan isimler olurken, Bülent Bozkurt, Ömer Dedebali, İdris Aykul, Yasin Kılıç gibi isimlerde aday adaylıklarını açıkladılar. Kırıkkale İl Başkanlığının programı dâhilinde aday adaylığını açıklayan aday adayları MHP Genel Merkezinde listeye girebilmek için adeta yarış veriyor.

Kırıkkale'de İŞKUR'un engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvuruları başladı Kırıkkale'de İŞKUR'un engelli ve eski hükümlü hibe desteği başvuruları başladı