Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi Kırıkkale İŞKUR, piyasa araştırması için sahaya indi

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP olarak Cumhurbaşkanını seçmek için 24 Haziran´da olağanüstü bir çaba sergilediklerini söyleyerek, “Teşkilatlarımızla, bütün Ülkücü arkadaşlarımızla hep beraber biz buna bağlıyız. Bu ittifak seçimden seçime kurulmuş bir ittifak değil. MHP olarak Cumhur İttifakı´na uyuyoruz”

 

PARTİDE İHRAÇLIK DOSYA BULUNMUYOR

Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Samsun Milletvekili Erhan Usta´nın uyarılmasına rağmen Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı hareket ettiği için ihraç edildiğini söyledi. Öztürk, 'Usta´dan hariç bugüne kadar ittifakı zedeleyecek bir beyana şu an için rastlamış değiliz. Bugün itibarıyla MHP´de ihraçlık bir dosya bulunmuyor' dedi. Öztürk, Samsun Milletvekili Erhan Usta´nın uyarılmasına rağmen Cumhur İttifakı´nın ruhuna aykırı hareket etmeye devam ettiği gerekçesiyle MHP´den ihraç edildiğini söyledi.

 

OLAĞANÜSTÜ ÇABA SERGİLEDİK

Halil Öztürk, Cumhur İttifakı´nın yapılan açıklamalar ile yıkılacak bir ittifak olmadığını belirterek, 'Biz MHP olarak Sayın Cumhurbaşkanını seçmek için 24 Haziran´da olağanüstü bir çaba sergiledik. Teşkilatlarımızla, bütün Ülkücü arkadaşlarımızla hep beraber biz buna bağlıyız. Bu ittifak seçimden seçime kurulmuş bir ittifak değil. MHP olarak Cumhur İttifakı´na uyuyoruz. MHP´nin tepeden tırnağa tüm teşkilatları, Cumhur İttifakı ruhuna bağlı kaldığı için şu an için Erhan Usta´dan başka ittifaka zarar gelecek bir açıklamaya denk gelmedik. Usta´dan hariç bugüne kadar ittifakı zedeleyecek bir beyana şu an için rastlamış değiliz. Bugün itibarıyla MHP´de ihraçlık bir dosya bulunmuyor' diye konuştu.