1 HAFTADA TAMAMLANDI

Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kırıkkale´de ilçe kongrelerini jet hızıyla bir haftada tamamladı. MHP Kırıkkale teşkilatı, ilçe kongrelerini bir haftada tamamlayan Türkiye´de ilk il oldu. Koronavirüs salgını nedeniyle kısa zamanda yapılan, sadece oy kullanan delegelerin katıldığı, divan başkanlığını İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun yaptığı MHP ilçe kongrelerinde Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edildi. Kongre alanına ateşleri ölçülerek alınan delegelere ayrıca maske dağıtılırken, alan girişlerine dezenfektan kutusu yerleştirildi. Kongrelerin tamamının açık alanlarda yapıldığına dikkat çeken İl Başkanı Baloğlu, “Bir insanımızın sağlığı bütün kongrelerimizin yapılmasından daha önemlidir. Bunun için kongrelerimizi son derece kurallara riayet ederek yaptık” diye konuştu. 

 

4 İLÇE´DE BAYRAK DEĞİŞİMİ

MHP Kırıkkale´nin Bahşılı, Balışeyh, Çelebi, Delice, Karakeçili, Keskin, Sulakyurt ve Yahşihan ilçe ve Hacılar ve Çerikli kasabalarındaki kongrelerini tamamladı. Yapılan ilçe kongrelerinde Yahşihan, Keskin, Balışeyh ve Sulakyurt´ta mevcut ilçe başkanlarıyla yola devam edilirken, Bahşılı, Delice, Karakeçili ve Çelebi olmak üzere 4 ilçe başkanlıklarında bayrak değişimi yaşandı. Merkez ilçe kongresi ise 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Mevcut ilçe Başkanı Murat Abalı´nın yeniden aday olduğu genel kurulun Cumartesi Pazar alanında yapılacağı bildirildi.

 

SALGIN NEDENİYLE SÜRE KISA TUTULDU

COVİD-19 salgını nedeniyle kongreleri bir haftalık süreye sığdırmak zorunda kaldıklarını hatırlatan İl Başkanı Baloğlu, “4 ilçemizde bayrak değişimi yaşadık, 4 ilçede mevcut başkanlarımızla yola devam dedik. Bayrak değişimi yaşayan ilçe başkanlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve gelen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyoruz. Kongre sürecimize katkılarından dolayı Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk´e, Yahşihan Belediye Başkanımız Osman Türkyılmaz´a, Sulakyurt Belediye Başkanımız İsmail Bildik´e, Karakeçili Belediye Başkanımız Veysel Aydemir´e ve Hacılar Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu´ya, Türkiye Kamusen İl Temsilciliğimize, TÜRKAV İl Başkanlığımıza, kadın kolları il başkanlığımıza, organizasyonda emeği geçen il ve ilçe yöneticilerimize ayrıca seçim kurulundaki memur ve görevlilerimize teşekkür ederim” dedi.   Haber: Kenan Kuzucu