KAMPA SEÇİLDİLER

Daha önceden Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonalarına katılan sporcularımız Yurdagül Yamanel, Hanife Ocak ve Emine Kahraman 40 sporcunun katılımı ile gerçekleşen Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde performansları ile göz doldurarak 01-15 Mayıs tarihleri arasında Ankara´da düzenlenen Milli Takım Kampına seçildiler.

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yapmış olduğu açıklamada; “Isparta ilinde düzenlenen Gençler Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Müsabakalarında derece elde ederek göğsümüzü kabartan Mevlüt Hiçyılmaz İşitme Engelliler Spor Kulübü ve müsabakalarda derece yapan öğrencileri tebrik ediyorum. Çocuklarımız birer engelli olarak neler başarabileceklerini bir kez daha bizlere gösterdiler”

Önal’dan bir çağrı daha! “Desteğinizle çok daha güçlüyüz!” Önal’dan bir çağrı daha! “Desteğinizle çok daha güçlüyüz!”

DİĞER SPORCULARIMIZA ÖRNEK OLURLAR

“Başarılarının diğer sporculara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sporcularımızı, özellikle engelli sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz Bu başarıda emeği geçen Okul Müdürü Hüseyin Meydaneri´yi İl Temsilcisi Ünal Dündar´ı, antrenör, sporcu ve ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.