Uyarı yapıldı

Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisine girerken, Trakya`dan başlayarak, zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu`nun batısında görülecek yağışlar, Marmara`nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya`nın batısında kuvvetli olacak Türkiye yeni bir yağışlı sistemin etkisine girerken, Trakya`dan başlayarak, zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu`nun batısında görülecek yağışlar, Marmara`nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya`nın batısında kuvvetli olacak.

Bilgi verildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun yeni bir yağışlı sistemin etkisine girmesi bekleniyor. Trakya`dan başlayarak, zamanla Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz ve İç Anadolu`nun batısında görülecek yağışların; Marmara`nın batısı, Kıyı Ege ve Antalya`nın batısında kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, Marmara ve Ege`de 5 ila 8 derece azalacak, Orta ve Doğu Karadeniz`de 3 ila 6 artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Kırıkkale uyarısı

Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden, Karadeniz`de kuzeyli yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz kıyıları, Ege kıyıları ile zamanla batı bölgelerde kuvvetli olarak esecek. İç Anadolu parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde batısı, gece saatlerinden sonra Aksaray, Karaman, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale ve Karaman çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.