Kardeşliğimizi bir kez daha gösterdik

 

Kırıkkale Merhamet İslami Eğitim Yardım Derneği 5 bin kişiye aşure ikram etti. Dernek Başkanı Mustafa Sadıç, yapılan etkinliklerle kardeşliğimizi bir kez daha gösterdiğimizi dile getirdi.

 

BÜYÜK İLGİ

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile Dernek Başkanı Mustafa Sadıç, Çarşı Cami yanında düzenlenen programda vatandaşlara aşure ikram etti. Dernek başkanı Sadıç, burada yaptığı açıklamada, bu yıl ikincisini düzenledikleri etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

 

MUHARREM AYI BEREKETLİ AY

Muharrem ayının İslam tarihinde önemli bir yerinin olduğunu dikkati çeken Sadıç, 'Muharrem ayı ilahi bereket ve feyzin, ihsan ve keremin coştuğu, bollaştığı bir ay. Huzurlu bir toplum halinde yaşayabilmek, yüce dinimizin bize öğrettiği karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı kardeşliği, birlik ve beraberliği korumakla mümkün olabilir”

 

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

KARDEŞLİĞİMİZİ GÖSTERDİK

“Bu aylarda mutluluğa, barışa, ahlak temizliğine, maddi ve manevi arınmaya önem verilmesi gerekir. Bugün burada Kırıkkaleli vatandaşlarımızın yanı sıra çok sayıda Türkiye´ye sığınan Suriyeli aile de bulunuyor. Biz, bu etkinlikle kardeşliğimizi bir kez daha gösterdik.' diye konuştu. AA