Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 15.11.2019 16:19:27
MEMUR-SEN´den Şenses´e ziyaret

MEMUR-SEN´den Şenses´e ziyaret

MEMUR-SEN´den Şenses´e ziyaret

MEMUR-SEN´den Şenses´e ziyaret

Memur-Sen Kırıkkale İl başkanlığı organizesinde konfederasyona bağlı sendikaların Kırıkkale şube başkanları İl Emniyet Müdürü Günter Şenses´i ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Memur-Sen Konfederasyonu Kırıkkale İl Başkanı Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve Başkan Yardımcısı; Diyanet-Sen Şube Başkanı ÜnalUzun, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal görevine başlayan yeni İl Emniyet Müdürü Günter Şenses´i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında heyete başkanlık eden Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan “Vizyon olarak Memur Sen Konfederasyonumuz özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır. Memur Sen Konfederasyonumuz; “Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti´nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapar.” Misyonu doğrultusunda Genel Merkezimizden en uç temsilciliklerine kadar davranışlarını ve gayretlerini gösterir”.

VATAN VE MİLLET ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Başkan Akdoğan “Kırıkkale İl Başkanlığı olarak geçmişten günümüze ilimizde Sadece belirli bir sahada değil, Toplumumuzu ilgilendiren her alanla elimizden gelen her türlü çalışmayı ve özveriyi gerçekleştirdik. Biz inanıyoruz ki; İstişare içerisinde olmak, daha iyiye ulaşmanın önemli bir rolüdür. Bu sebepten dolayıdır ki güzel ilimizde tüm kamu ve özel kurum kuruluşlarla birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Memur-Sen İl Başkanlığım, Bağlı tüm sendika kollarım ve tüm il teşkilatım adına şahsınıza hoşgeldiniz diyor, çalışmalarınızda başarılar temenni ediyorum” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Günter Şenses de “Sizlerle tanışmak ve samimi düşüncelerinizden dolayı memnuniyetimi ifade ederim. Gerek Kamu kuruluşları olsun gerekse de sizler gibi STK´lar şüphesiz ki aynı amaç doğrultusunda Vatanımız ve Milletimiz odaklı çalışıyoruz. Ziyaretiniz için Şahsım ve Kurumum adına teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılır temenni ederim” dedi. HABER: EMEL SELCİ


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024