YÜKSEK KATILIM

Mersan Düğün Salonu´nda yapılan sünnet düğününde Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Atilla Olcum, Hasan Yalçın Yayla, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Milli Savunma Bakanlığı Daire Başkanı Salim Bozdemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan, ABC Eğitim Kurumları Başkanı Harun Güleç, Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aksun, sendika başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Şahin´in ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.   

 

KINASI YAKILDI

Düğün Salonu´na Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şahin ve Gülay Şahin, merdivenlere önde yürüyerek, arkada ise biricik oğulları Mehmet Arda Şahin, yeniçerilerin omuzlarında taşıdıkları tahta oturmuş bir şekilde geldiler. Ardından Şahin çifti, dans ederek düğünün başlamasını gerçekleştirdiler. Hemen ardından salondaki çiftler yöreler türküler eşliğinde gönüllerince eğlenmeye başladılar. Daha sonra Mehmet Arda Şahin´in kınası yakıldı ve pastası kesildi. Hemen ardından düğün salonunda bulunanlar, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Eğlence uzun süre devam etti.  

 

TEBRİK ETTİLER

Düğüne katılan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Atilla Olcum, Hasan Yalçın Yayla, Murat Şahin ve Gülay Şahin çiftini tebrik ederek, erkekliğe ilk adım atan Mehmet Arda Şahin´i gelecek hayatında başarılar dilediler.  Yapılan düğünde Türk örf ve adetlerini yaşatılmasının güzel bir duygu olduğunu belirten Atilla Olcum, Hasan Yalçın Yayla, Allah anası ve babasıyla hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun.” dediler.

 

Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması

GÜZEL BİR DÜĞÜN

Sünnet düğüne katılarak kendilerini onurlandıran ve gururlandıranlara teşekkür ederek söze başlayan Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Murat Şahin, “Düğünüze katılan Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Atilla Olcum, Hasan Yalçın Yayla, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Milli Savunma Bakanlığı Daire Başkanı Salim Bozdemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan, ABC Eğitim Kurumları Başkanı Harun Güleç, Belediye Meclis Üyesi Satılmış Aksun, sendika başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, telefon eden, çiçek gönderen, mesaj çeken ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim.” dedi.