YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitime geçiş planlamasının ikinci aşamasında, ilkokul 2, 3, 4. sınıflar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ile özel gereksinimli öğrenciler yüz yüze eğitime başladı. Uzun bir aranın ardından ilk kez okula gelen çocukların oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlendi. Okul kapısında bekleyen veliler de sosyal mesafe konusunda uyarıldı.

 

VELİLER BAHÇE ÖNÜNDE BEKLEDİ

Koronavirüs salgını nedeniyle okul önünde sıra halinde bulunan öğrencilere, koronavirüs salgını nedeniyle maske, mesafe ve hijyen kuralları konusunda bilgiler verildi. Çocuklarını okula gönderen veliler ise okul bahçesi önünde bekledi. Okul yöneticileri velilere de sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

KİŞİSEL DEZENFEKTANLARIMIZ OLSUN

Kırıkkale Mehmet Uzelli İlkokulu Müdürü Hacı Sargın, sosyal mesafeye karşı uyararak, “Kurallara uyar isek eğitim ve öğretim hayatımız devam edecek. Kişisel dezenfektanlarımız olur ise biz mutlu oluruz” dedi. İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler,  sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınıflara alındı. Haber: Kenan Kuzucu

 

Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!