VAKIFLA ORTAK HAREKET EDECEĞİZ

 

Kırıkkaleli genç doktorun kuzeni konuştu! Kırıkkaleli genç doktorun kuzeni konuştu!

7 Haziran seçimleri öncesinde bağımsız Milletvekili aday adayı olan daha sonra adaylıktan çekinen iş adamı Bahadır Erdemir 1 kasım erken seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda soruları ve gündemle ilgili gelişmeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Öğretmenevinde basın mensupları ile görüşen Erdemir konuşmasında şu bilgilere yer verdi. “Son günlerde gerek sosyal medya gerek telefonla ve birebir haklimizin tekrar aday olup olmayacağım konusunda yoğun sorularıyla muhatap olmaktayım.Bu sebeple Kırıkkale sevdalılarına açıklama yapma gereği hissettim.Benim aktif siyasi hayatim her zaman devam etmektedir.inandığım dava yolunda mecliste olmamamda bildiğim doğruları anlatmaya milletime hizmet etmeye devam edece gemin bilinmesini istiyorum.Hiç bir zaman dünyevi bir ihtiras makam peşinde olmadım.olmayacağım.bu sebeple haklimin her zaman yanında olduğumu elimden gelen bütün gayretleri göstermeğe devam edeceğime olan inançlarına asla kaybetmesinler.Sonuç itibarıyla Milletvekilliği yolunda ne yapacağımın kararını tek başıma alma durumunda değilim. Hepinizin bildiği gibi inandığım milli görüş davasının büyük ve tek lideri Dr. Fatih Erbakan hocamızla Erbakan Vakfının yapacağı istişareler sonucunda alacağa kararlara aynen uyacağımın bilinmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

ŞAMPİYONLUK SENESİ

Siyasi kimliğinin yanı sıra spor camiasına yakınlığı ile bilinen Erdemir  toplantını son kısmında Kırıkkalespor´a yeni sezonda .aşarılar dileyerek “ Son olarak Kırıkkalesporumuzun sezon hazırlıkları devam ediyor.Bu yeni donemin şampiyonluk senesi olacağına inancımın tam olduğunu,mevcuda Başkan Karakuş basta olmak üzere teknik heyet ve futbolcu kadromuza güvendiğimin Kırıkkalesporumuzun cefakar taraftarları tarafından bilinmesini istiyorum.Kırıkkale hepimizin.Bütün halkımı saygıyla selamlıyorum” dedi