Sezon başından bu yana maçlarını Başpınar 17 Ağustos Stadyumu´nda oynayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kalan maçlarını merkezde yer alan Fikret Karabudak Stadı´nda oynayacak.

 

FEDERASYONDAN ONAY GELDİ

Bal Ligi 6. Grupta lider olan ve şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Kırıkkale Büyük Anadoluspor daha fazla taraftar desteği alabilmek için stat değiştirdi. Sezon başından bu yana maçlarını Başpınar 17 Ağustos Stadyumu´nda oynayan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, kalan maçlarını merkezde yer alan Fikret Karabudak Stadı´nda oynamak için federasyona müracaatta bulunmuştu. Federasyon tarafından kabul edilen başvuruyla birlikte yetkililer Fikret Karabudak Stadyumu´nda incelemelerde bulunarak maçların oynanmasına onay verdiler. Böylelikle hafta sonu oynanacak olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor-Ankara DSİ müsabakası Fikret Karabudak´a alındı.

 

HALKIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ

Federasyonunun kararından memnun olduklarını ifade eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor Başkanı Harun Ulusoy, “Federasyona yaptığımız başvuru kabul edildi. Kalan maçlarımızı merkezdeki tarihi stadımız Fikret Karabudak´ta oynayacağız. Kırıkkalespor´a gönül veren herkesi Fikret Karabudak Stadyumu´na maça bekliyoruz. Şampiyonluk yolunda siz yoksanız bir kişi eksiğiz” dedi. Haber Merkezi

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!