Ligin 21. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde lider Etimesgut Belediyespor'u ağırlayan Kırıkkalespor lider karşısında varlık gösteremedi. Konuk takıma üç puan getiren golleri maçın 36. ve 52. dakikalarında golcü oyuncusu İsmail Canlı'dan geldi. Kırıkkalespor 85. Dakikada Uğur ile penaltı atışından yararlanamadı

Sadece son on dakika

Lider Etimesgut Belediyespor karşısında sahaya mutlak galibiyet için çıkan kırmızı lacivertlilerde evdeki hesap yine çarşıya uymadı. Taraftar desteğini arkasına alarak maça başlayan temsilcimiz ilk on dakikada tutuk bir görüntü çizdi. İlk dakikalardaki tutukluğunu üzerinden atan temsilcimiz kanatlardan geliştirdiği kontrataklarla rakip kalede tehlikeler yarattı. Ancak konuk takım tecrübeli futbolcuları ile sahada oyun dengesini kendi lehine çevirdi. Lider Etimesgut Belediyespor zaman zaman kalesinde tehlikeler yaşasa da ani çıktığı kontrataklarda golcü futbolcusu İsmail Canlı ile iki gol bularak liderlik koltuğunu bu haftada korudu.Maçın son on dakikasında rakip kalede büyük baskı kuran kırmızı lacivertliler Uğur , Cansın ve Abdullah ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamadı.

Maçtan dakikalar

Dk 14 Uğur'un ara pasıyla topla buluşan Cansın'ın sol çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Sercan son anda uzaklaştırdı.

Dk 27 Soldan gelişen Kırıkkalespor atağında topla buluşan Muhammet çalımlarla ceza sahasına kadar indi.Sert şutu defanstan döndü. Defanstan dönen topa sert vuran Tunahan'ın şutu kaleci Sercan'da kaldı

Dk 36 Gelişen Etimesgut Belediyespor atağında kazanılan serbest vuruşu Cem kullandı. Cem'in ön direğe kestiği topu iyi takip eden İsmail Canlı kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi 0-1

Dk 52 Sağdan gelişen Etimesgut Belediyespor atağında sağ çaprazdan topla buluşan İsmail kaleci Koray'ın üstünden sert vuruşla topu filelere gönderdi 0-2

Dk 63 Soldan Cansın'ın ara pasıyla topla buluşan Abdullah topu Uğur'a verdi. Uğur sol çaprazdan sıfıra kadar indi Uğur'un sert şutu kaleci Sercan son anda uzaklaştırdı.

Dk 79 Sağdan gelişen Kırıkkalespor atağında Adem'in pası ile Uğur kaleci ile karşı karşıya kaldı.Aşırtma vuruşu boş kale yerine yandan auta giderek kırmızı lacivertlileri mutlak bir golden etti.

Dk 85 Soldan Muhammet'in ara pasıyla topa buluşan Uğur'un sert şutu İlker'in eline çarptı maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Uğur'un kullandığı penaltı atışı yandan auta gitti. Kalan dakikalarda Kırıkkalespor'un yoğun baskısı gol getirmeyince maç lider Etimesgut Belediyespor'un 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN KARNESİ

STAD : Fikret Karabudak

HAKEMLER: İsa Yaldız (***), Mesut Yüksel (***), Murat Ertaş (***),

KIRIKKALESPOR : Koray (*) Emre (**),Muhammet (**),Tunahan (*),Serkan (*),Celal (**),Osman (**),(Ramazan *), Adem(*),Alattin (*)(Abdullah *),Uğur (*),Cansın (**),

ETİMESGUT BELEDİYESPOR : Sercan (**),Ali Tuna(***), Ali (***), Erkan (***),İlker (***), Cem (***), Kadir (**)(Tolga **),Onur (**)(Hasan *),Ümit (**),Emrah (**),İsmail (***)(Yunus *)

GOLLER : Dk 36 ve 52 İsmail Canlı (Etimesgut Belediyespor)

**************

Taraftar yine üzgün

Maçtan önce Zafer Caddesinde buluşan taraftarlar sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Uzun süre slogan atan taraftarlar yürüyerek maçın oynanacağı Fikret Karabudak Stadyumuna gittiler. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımlarını destekleyen taraftarlar maçın bitiş düdüğünden sonra tribünleri üzgün bir şekilde terk ettiler.

/*/////*/*/

Sakatlar yine yok

Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan futbolcular Etimesgut Belediyespor karşısında da takımlarını yalnız bıraktılar. Tecrübeli futbolcularından Ramazan, Mert ve Yasin Kapucu sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadılar. Maçın başlamasına kısa bir süre kala ısınma hareketleri sırasında sakatlığı nükseden Uğur doktor kontrolünde geçerek maça iğne ile çıktı.

*/*/*/*/*/*

Verginle güvendesin

Kırıkkalespor Vergi Haftası nedeniyle maça 'Verginle Güvendesin' yazılı pankartını taşıyarak sahaya çıktı. Maçı protokol tribününde izleyenler arasında Kırıkkale Defterdarı Metin Erkınay, İl Spor Müdürü Rıfat Ünlü, kulüp Başkanı Metin Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile Etimesgut Belediyespor yöneticileri birlikte izledi.

*///*/*/*

Canlı can verdi

Lider Etimesgut Belediyespor'un golcü futbolcusu İsmail Canlı takımına Kırıkkale deplasmanında can veren isim oldu. Bu sezon oynadığı 20 maçta 11 golü buluna golcü futbolcu Kırıkkale deplasmanında attığı iki gol ile ligdeki gol sayısını da 13'e çıkartarak grubun en golcü futbolcusu oldu.