16 Puan ile 10. sırada bulunan Emniyetspor ile karşılaşacak olan lider Kırıkkalespor, deplasman öncesi yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayarak maçın başlama saatin beklemeye başlarken takımın moralinin yüksek olduğu gözlendi.

MORALLER YERİNDE

Son 6 haftada aldığı seri galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken temsilcimiz ligde kalan 2 maçı da kazanarak ligin sonunda hedefine ulaşmak istiyor. Bu doğrultuda kendini son iki maça adapte eden Kırmızı lacivertli futbolcular Uzun bir lig maratonunun sonuna yaklaşıyoruz.  Acısıyla tatlısıyla 22 haftayı geride bıraktık. Bu saatten sonra yapılacak en ufak hata bize çok pahalıya patlayacağını çok iyi biliyoruz. Biz futbolcular olarak kalan 2 maçımızda çok dikkatli olmak zorundayız daha sakin daha mantıklı düşünerek yolumuza devam etmek istiyoruz dediler

YA KAZANACAĞIZ YA KAZANACAĞIZ

Bu maç bizim açımızdan tek alternatifli bir maç ya kazanacağız ya kazanacağız diyen Futbolcular, Rakibimiz inde ligdeki konumunu biliyoruz ama biz kendi kaderimizi kendimiz çizeceğiz.  Bu zorlu deplasmandan alacağımız 3 puan şampiyonluk yolumuzun daha da açılmasına neden olacaktır dediler.

HİÇ SUSMASINLAR

Emniyetspor karşılaşması öncesi taraftarlara da seslenen Futbolcular,  Zorlu bir Sivas deplasmanına gidiyoruz.  Bu kritik deplasmanda Şehrimize ve Takımımıza yakışır bir şekilde 90 dakika boyunca destek versinler onlardan alçağımız büyük destek bizleri sahada ayrıca motive edecek. Buradan Kırıkkalespor´a gönül vermiş tüm taraftarlarımızı yarın Sivas da yanımızda görmek istiyoruz dediler.

 

SAHA: Fuar Alanı 1 No´lu Saha

SAAT:15.00

 

EMNİYETSPOR

12. SALİM ÖNCEL

2. ABDULBAKİ KAYA

3. VURAL KOÇYİĞİT

4. MEHMET DEMİRCİ

5. GÖKHAN KILIÇ

6. OĞUZHAN ÇETİN

7. RIDVAN KANTAR

8. GÖKSEL ARSOY

9. POYRAZ ÖZAKBEYAZ

10. MERT KAPIDERE

11. YUNUS ERMAN HIZLI

 

T.M.KIRIKKALESPOR

41. KADİR KÜRŞAT DUYDU

63. ÖMER SUNAR

Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor Fenerbahçe, Olympiakos’u konuk ediyor

85. YASİN KAPUCU

44. ENGİN AKBAŞ

93. MURAT ŞAHİN

4. ADEM ERCAN

6. VEYSİ DURMAZ

5. MUHAMMET ALİ KIZILKAYA

7. ORHAN GAZİ KELCE

9. SERDAR KILIÇ

10. UĞUR KÜTÜK