81 İL LİDER KAMPÇILARI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Gençlik Kampları organizasyonunda görev alan kamp liderleri ile gençlik kamplarına katılan kampçıların gençlik merkezi faaliyetlerine katılımlarını artırmak ve 2018 Yılı Gençlik Kamplarının tanıtım faaliyetlerini yapmak amacıyla 81 il merkezinde bulunan Gençlik Merkezlerinde '81 İl Lider Kampçı Buluşmaları' gerçekleştirildi.

 

Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!

SİNEVİZYON GÖSTERİMİ YAPILDI

Yahşihan Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleşen lider-kampçı buluşma etkinliğine kamp liderleri, geçen sene kamplara katılan kampçılar ile bu yıl kamplara kayıt yaptıran kampçı adayları katıldı. Programa gelen gençlere Yahşihan gençlik merkezi proje ve faaliyetleri tanıtımının ardından, gençlik kamplarının tanıtımı için sinevizyon gösterimi yapıldı. Lider ve kampçılar kamp günlerinin anılarını paylaşarak, kendilerine bu imkanları sunan Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkürlerini dile getirdiler. Kamp anılarının konuşulduğu buluşma da renkli anlar yaşandı. 81 ilde saat 17.00´de aynı anda twetter üzerinden hashtag etkinliği gerçekleştirildi. Gençlere ikramlar yapılarak program son buldu.

 

BİR KARDEŞLİK İKLİMİNDE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir yapmış olduğu açıklamada, Gençlerimizin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle unutamayacakları bir dönem yaşayacakları gençlik kamplarına başvuruların başladığını, 12-22 yaş gençlerimizin Mavi(Deniz) ve Yeşil(Doğa) kamplarına ücretsiz olarak katılabileceklerini belirtti.  Gençlerimizi bu coşkuya ortak olmaya, “Bir Kardeşlik İkliminde” buluşmaya davet ediyoruz” dedi. Haber: Kenan KUZUCU