AÇILIŞA BÜYÜK İLGİ

İlimiz Fabrikalar Mahallesi Cemal Gürses Caddesi´nde hizmet verecek olan, işletmeciliğini Lale Pehlivanlı´nın yaptığı ‘Lale´nin Cafesi´ düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ALLAH BOL KAZANÇLAR NASİP ETSİN

Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon Sevim Ana’dan Kırıkkalegücü futbolcularına tatlılı motivasyon

Edilen duanın ardından açılış kurdelesini kesen Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “İlimiz hizmet sektöründe iyi bir yer edineceğine inandığımız nezih bir mekânın açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Allah, bol ve bereketli kazançlar nasip etsin. İşletmemiz, bol kazançlı ve güzel sonuçlar ortaya çıkarması temennisi ile hayırlı olsun”

 

NEZİH ORTAM

Mekan sahibi Lale Pehlivanlı, Kırıkkale´de her kesime hitap edebilecek nezih bir mekan oluşturmaya çalıştıklarını söyleyerek, açılışa katılan, çiçek ve mesaj gönderen herkese teşekkür etti. Açılışın ardından konuklara ikramda bulunuldu.