Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanlığının düzenlediği genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Genel Başkan yardımcısı Yusuf Yiğitalp, İl Başkanı Faruk Vurgun, İl Müfettişi Mehmet Türkoğlu, Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır ve diğer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurullarının iştirakiyle Parti İl binasında gerçekleştirildi.Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun'un açılış konuşması ile başlayan, il ve ilçe yönetimlerinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerin ve raporların sunulduğu toplantıda Saadet Partisinin 2015 Genel seçimlere iddialı hazırlandığının sinyalleri verildi.

Teröristlerin heykelini dikiliyor

İl divanında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, Türkiye'nin iyi idare edilmediğini, kavga ve ihdas edilen gerilim politikalarıyla ülkenin geleceğinin tehlikeli mecralara sürüklendiğini söyledi. Yigitalp 'Yalan söyleyerek milleti kandırmayınız. Pembe tablolar çizerek gerçekleri gizleyemezsiniz. 30 Haziran 2014 itibariyle 593.5 milyar borcun var mı? Evet var. Memlekette ahlak diye bir şey kaldı mı? Kalmadı. Dizileri seyrediyor musunuz? Evet. Tarihinize küfrediliyor mu? Evet. Sıfır sorunlu komşular diye meclise girdiğiniz ve yetki sahibi olduğunuz halde, etrafınızda sorunlu olmayan, kan ve gözyaşının sel olup akmadığı bir ülke var mı? Yok. Şu anda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da özerk bir yapı oluşmuş durumdadır. Ay yıldızlı bayrağımızı indirecek, teröristlerin heykelini dikecek kadar pervasızlaşmışlardır. Çözüm süreci diye diye ne hallere düştük.Toprak altımızdan kayıyor. 2. Sevri yaşıyoruz. Şimdi biz bunları mı konuşacağız Allah aşkına. Saatlerce konuşalım. Bize ne faydası olacak. Falanca bunu demiş, filanca bunu demiş. Öbürü böyle demiş. Biz radyo spikeri miyiz' şeklinde konuştu

Bu inançla çalışıyoruz

Saadet Partisi olarak bir misyonlarının olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, 'Yeniden bir kurtuluş mücadelesi vermek adına buradayız. Onun için bugün aynı heyecan ve gayretle inşallah bu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu inançla çalışıyoruz. Bakın bütün dünya Müslümanları bizi bekliyor. Suriye'den Türkiye'ye binlerce insan sığındı. Ülke olarak öyle bir yere geldik ki, sığınacak yerimiz yok. Diyelim ki Suriye halkı böyle bir tabloyla karşılaştı ve ülkemize sığındı. Peki, biz bu hale düşsek nereye gideceğiz. Suriye'ye, Irak'a, İran'a mı gideceğiz. Amerika'ya gidebiliriz ama ne olarak köle olarak' ifadesini kullandı.

İslam Alemi kurtulacak

Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yiğitalp, sözlerne şöyle devam etti 'Kırıkkale kurtulursa Türkiye kurulacak. Türkiye kurtulursa İslam Alemi kurtulacak. İslam Alemi kurtulursa tüm insanlık kurtulacak. Tüzüğüyle, programıyla, davasına bağlılığı ve inancı ve heyecanıyla bunu başaracak olan Milli Görüş'tür. Millî Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi'dir' ifadesini kullandı.

Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’ Ahmet Önal, ulusal basında! ‘Sandıklar patladı!’