4 KATEGORİDE DÜZENLENİYOR

Milli duygularımızın ve kültürümüzün yaşatılması, gençlerimiz arasında yaygınlaşmasının sağlanması, benimsenmesi ve gençlerin serbest zamanlarının değerlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Kültür ve Sanat yarışmaları kapsamında dört ayrı kategoride gençler arası Bilgi, Türk Müziği, Şiir Okuma ve Tiyatro yarışmaları düzenleniyor.

 

KIRIKKALE FİNALİ DÜZENLENECEK

Kırıkkale Gençlik ve Spor il Müdürü Yasin Özdemir yapmış olduğu açıklamada “Bakanlığımızca düzenlenen Gençler arası düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmaları farklı kategorilerde gençlerimizin her yıl yoğun katılımı ile gerçekleşmektedir. Bu yıl da Bilgi, Türk Müziği, Şiir Okuma ve Tiyatro yarışmalarımız Gençlik Merkezlerimizce organize edilecektir. Yarışmaya başvuran gençler ve gruplar arasında Kırıkkale İl finali düzenlenecektir”

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

 

TÜM GENÇLERİMİZİ BEKLERİZ

“Alanında uzman jürilerimiz tarafından il birincileri belirlendikten sonra Bakanlığımızın belirleyeceği tarih ve zamanda bölge finali yapılacak ardından Türkiye finali yarışması düzenlenecektir. İl birincisi olan gençler ve gruplar İl Müdürlüğümüzün belirleyeceği ödüller verilirken, Türkiye finalinde başarılı olan gençlerimiz Kültür Sanat ödülü olarak yurt dışı gezisiyle ödüllendirilecektir. Ayrıntılı bilgi almak ve başvurmak isteyen tüm gençlerimizi Kırıkkale ve Yahşihan Gençlik Merkezlerimize bekleriz” dedi. Haber: Ahmet Özhan