Küfüre Hayır

 

Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti

Kırıkkale Büyük Anadoluspor sezonun başlamasına kısa bir süre kala tribünlerde ‘Küfüre Hayır´ kampanyası başlattı.

 

90 DAKİKANI BİZE AYIR

Sezon hazırlıklarına tüm hızla devam eden ve ligde en iyi sonuçları almak için çalışmalar yapan Kırıkkale Büyük Anadoluspor tribünlerde ‘Küfüre Hayır´  kampanyası başlattı.  Kampanya kapsamında sosyal medya ve billboardlara verilen ilanlar ile kampanya duyuruldu. Billboardlara verilen ilanlarda ‘ spor barış ve kardeşlik´, ‘ Küfüre Hayır Ailenle Birlikte 90 Dakikanı Bize Ayır” gibi sloganlar yer aldı. 

 

KAMPANYA DESTEK GÖRÜYOR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kulübünden kampanya hakkında yapılan açıklamada, “Kongremizin ardından takımımızın en iyi yere gelmesi için yönetimimiz ile birlikte çalışmalar yaptık. Çalışmalarımız kapsamında ise tribünlerin en büyük sorunu olan küfür sorununu ortadan kaldırmak için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız taraftarlarımız tarafından büyük destek görüyor” ifadelerini kulandı.

 

TRİBÜNLERDE KÜFÜR OLMAYACAK

Açıklamanın devamında “Bu sezon Kırıkkale halkımızın alileri ile birlikte maçları izlemeleri için gayret ediyoruz. Artık tribünlerde küfür olmayacak. Taraftar gruplarımız bizlere destek veriyor. İlk maç geçtiğimiz yıldan kalan cezadan dolayı seyircisiz olacak.  Sezon içinde tüm maçlarımızı Kırıkkale halkımızı aileleri ile birlikte tribünde görmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.

 

TAM DESTEK

Kırıkkale halkı ise Kırıkkale Büyük Anadoluspor yönetimin başlattığı kampanyadan dolayı teşekkür ederek bu sezon aileleri ile birlikte maçlara gideceklerini ve Kırıkkale Büyük Anadoluspor´un bir üst lige çıkması için destekleyeceklerini belirttiler. Haber: Ahmet Özhan