Küçük Boksörler ümit veriyor

 

Kırıkkale´de Uluslararası Boks hakemi olarak görev yapan Necdet Yılmaz, boks hakemliğini bıraktıktan sonra şimdi ise kendini geleceğin boksörlerinin yetişmesi için açtığı “Boks Okulu” büyük ilgi görüyor.

 

BAŞARILI OLACAĞIZ

Kırıkkale merkez ve Yahşihan ilçesi Yenişehir semtinde açtığı Boks okuluna ilginin artması ile birlikte Necdet Yılmaz şöyle konuştu: “Boks hakemliğinden emekli olduktan sonra kendimi geleceğin boksörlerine yetiştirmek için adadım. Şu anda 08 ile 18 yaşları arasındaki boksörlerimiz ile yaptığımız çalışmaların meyvesini toplamak ve Ülkemizi hem yurt içinde hem de yurt dışında başarı ile temsil edecek boksörlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için uğraş veriyoruz ve bundan da başarılı olacağıma inancım sonsuz”

Kırıkkale’de köy içine 2 bin metrekare kilit parke Kırıkkale’de köy içine 2 bin metrekare kilit parke

 

BAŞARIMIZI ARTIRACAĞIZ

Boks sporuna gönül veren 50 öğrencisinin bulunduğunu ifade eden Necdet Yılmaz  “Aramızda şu anda milli takım formasını giyerek başarılı olacak olan genç arkadaşlarımız var. Yılların tecrübesi olarak Atlantik spor okulunda aralıksız olarak yapacağımız çalışmalarla başarımızı artıracağız” dedi. Haber Merkezi