MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!” MHP’li Öztürk, “Milli Kader Milliyetçi Kararla Bütünleşmiştir!”

ÇOCUKLARIN KREŞ İHTİYACINI KARŞILIYORUZ

Genel Sekreter Boyabatlı, Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevinde Çocukların beslenmesi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hastaneler 24 saat esasına göre hizmet sunan ve yoğun çalışma alanlarıdır. Özellikle Hastanelerde görev yapan personellerimizin en önemli problemlerinden biri çocuklarının kreş ihtiyacının karşılanmasıdır. Bizler göreve geldiğimiz günden bu güne kadar çalışanlarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek memnuniyetlerini artırmak amacı ile çalışıyoruz”

 

BESLENMEYE ÖNEM VERİYORUZ

‘Toplumun temeli aile, aile ortamının huzurlu olması çalışanlarımızın mutlu olması demektir´ diyen Boyabatlı, “Bizlerde bu sevgi ve mutluluk  yolunun ortağıyız. 2-6 yaş arası çocuklarımızın bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak; gelişmelerini desteklemek ve onları kendine güvenen bireyler olarak eğitime hazırlamak, doğa merkezli bilim ve sanat tarafı gelişmiş çocuklar yetiştirmek temel hedefimizdir. Bu kapsamda da Kreşimiz çalışanlarımızın çocuklarına hizmet etmekte, Hizmet edilirken de özellikle çocuklarımızın beslenmelerine önem vermekteyiz.  Kreşte yemekler diyetisyen kontrolünde verilmekte olup, kahvaltı öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak verilmektedir”

 

YENİ LEZZETLER OLUŞTURUYORUZ

Sağlıklı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi Kreş Sorumlusu Sultan Ünal ise çocukların beslenme konusunda şunları söyledi;  “Kreşimizde şu anda çalışanlarımızın 3-5 yaş grubu 40 çocuğumuza hizmet vermekteyiz. Çocuklarımızın beslenmesine büyük önem veriyoruz. Mutfağımıza hazır ürünler sokmuyoruz.  Mutfak saatleri yaparak kendimize yeni lezzetler oluşturuyoruz. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olarak sunulan beslenme öğünlerimiz. Yüksek İhtisas Hastanesi Diyetisyenleri tarafından günlük besin değerleri hesaplanarak titizlikle hazırlanmaktadır” dedi.