4 KADIN KOOPERATİFİNİN

MAL ALIMI GERÇEKLEŞTİ

Alışverişte Yeni Dönem! IBAN’dan Ödeme Dönemi Son Buluyor Alışverişte Yeni Dönem! IBAN’dan Ödeme Dönemi Son Buluyor

Makine ekipman ile ilgili mal alımlarında, ortaklarının tamamının kadınların oluşturduğu Sulakyurt, Keskin, Karakeçili ve Delice Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatiflerine toplamda yaklaşık 400 bin TL´ye hibe mal alımı gerçekleşti.

 

1.KESKİN İLÇEMİZE

PAKETLEME MAKİNASI

Keskin Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif nohut, mercimek, kuru fasulye gibi ürünlerin paketlenebilmesi için paketleme makinası alımı kooperatifçe yapıldı. Ödemesi önümüzdeki hafta içinde yapılacaktır.

 

2.SULAKYURT İLÇEMİZE

İĞNELEME MAKİNASI,

SALAMURA TANKI TURŞU ATÖLYESİ

Sulakyurt Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi ise, Turşu Atölyesi kurulabilmesi için Havalı Yıkama Makinası, İğneleme Makinası, Salamura Tankı gibi gerekli donanımın alınmış olup Kooperatife ödemesi gerçekleşmiştir.

 

3.KARAKEÇILI İLÇEMİZE

PEYNİR ÜRETİM ATELYESİ

Karakeçili Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif kooperatifimize ise, peynir yapımına yönelik makine alımı yapıldı. Ödemesi önümüzdeki hafta yapılacaktır.

 

4.DELİCE İLÇEMİZE

KOOPERATIFI YÖRESEL

YEMEK LOKANTASI

Delice Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif için kurmuş oldukları kafe-lokanta işyerleri için mutfak eşyaları, sanayi fırını, vb. mal alımı gerçekleşmiş olup, kooperatife ödemesi yapıldı. Haber: Kenan Kuzucu