BENİM DERDİM KIRIKKALE

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ender Kızıltan, Manşet´e özel açıklamalarda bulundu. 1977 yılında Kırıkkale´de doğduğunu ve büyüdüğünü Dursun Kızıltan´ın torunu olduğunu dile getiren Başkan Aday Adayı Kızıltan, “Ben Kırıkkale´de yaşıyorum, Kırıkkale´nin ekmeğini yiyorum. Bunun içinde vergimi ve yatırımlarımı Kırıkkale´ye yapıyorum”

 

CHP HALKIN PARTİSİDİR

Kırıkkale´de ilk kez kendisinin aday adaylığını açıkladığını söyleyen Kızıltan, “Cumhuriyet Halk Partisi bizim atamızın, dedemizin ve halkımızın partisidir. Bunun için bende CHP´den aday adaylığımı açıkladım. Ben Kırıkkale´ye hizmet için aday adayı oldum. Aday olmasam bile aday gibi çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum. Biz CHP´den bir yere gitmeyiz”

 

Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor! Kırıkkale’nin genç sporcuları keşfediliyor!

KIRIKKALE´NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Kırıkkale´nin sorunlarını bildiğini ve aday adayı olmasına rağmen aday gibi çalışmalarını sürdüren Kızıltan, “Biz Kırıkkale´nin sorunlarını bilen birisiyiz. Bunun için de cadde cadde, sokak sokak gezerek halkımıza ilimizin sorunlarını anlatıyoruz. Projelerimiz hakkında bilgi vererek halkımızı bilinçlendiriyoruz. 20 yıllık AKP´nin belediyeciliğinden Kırıkkale bir şey görmedi”

 

BAŞKAN OLAN PARKE DÖŞÜYOR

Kırıkkale´nin en büyük eksikliğinin alt yapı olduğunu dile getiren Kızıltan, “Şehirde alt yapı yok. Köylüler haklı olarak yağmur duasına çıkıyor, Kırıkkale´yi sel alıyor. Araçlar suyun üzerinde yüzüyor. Şehrin tam ortasında alt yapının olmaması en büyük sorunlardan bir tanesi. İkinci olarak ta Pazar yerleri. Şehrin göbeğine Pazar yeri açılıyor. Bunları değiştireceğiz. Göreve gelen Başkanlar parke taşı döşemekten diğer yatırımlara fırsat bulamıyor”

 

BİZ CHP´LİYİZ

Aday olmaması durumunda aday olan arkadaşının yanında aday gibi çalışacağının sözünü veren Kızıltan, “Ben bir kez daha buradan söylemek istiyorum. Ben CHP´liyim. Aday olmasam küsüp gidecek değilim. Aday olan arkadaşımın yanında maddi ve manevi olarak desteğimi vereceğim. Çünkü biz CHP´liyiz. Biz koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız”

 

AHMET ÖNAL´I ÖRNEK ALIYORUM

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal´ı kendisine örnek aldığını söyleyen Kızıltan, “Ahmet Önal Kırıkkale, ilçe ve köylerinde girmedik ev sıkmadık el bırakmadı. Bizlerde onun gibi olup sıkmadık el bırakmayacağız. Başkan olmamamız durumunda da 7/24 Belediye´nin kapısı tüm Kırıkkale halkına açık olacak. Belediye şahsın yeri değil halkın yeridir. Bunun için de kapımız herkese açık olacak” dedi. Haber: Kenan KUZUCU