KOLPAÇİNO BAŞKAN

Balışeyh Belediyesinin yaptığı ve usulsüz olduğu iddialarını Gazetemizin sık sık gündeme getirdiği imar uygulamasına mafya dahil oldu.

Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu

TEHDİT ETTİLER

Gazetemizin usulsüz olduğunu sık sık gündeme getirdiği ve Işıklar ile Bey Obası Köylülerinin mahkemeye taşıdığı imar uygulamasında Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu köşeye sıkıştı. Her geçen gün Belediyenin yaptığı usulsüzlükler gün yüzüne çıkarken, Belediye Başkanının karşı metotları değişti. Son olarak gazetemizi mafya aracılığı ile tehdit ettirmeye çalışan Dedelioğlu´nun mafyası da yaptıkları imar uygulaması gibi temelsiz çıktı. Balışeyh belediye başkanı adına gazetemiz imtiyaz sahibini arayan bir vatandaş, imar uygulaması hakkında konuşmak istedi. Gazetemiz imtiyaz sahibinin görüşme isteğini red etmesi üzerine, mafyavari bir dil ile “o zaman yarın gazetende misafirlerinle görüşürsün” şeklinde cevap aldı. Bu cevabın üzerinden iki gün geçmesine rağmen gazetemizi kimse ziyaret etmedi. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu´nun tehdit savuran ama arkasında duramayan mafyası akıllara Şafak Sezer´in oynadığı Kolpaçino filmini getirdi. Hatırlanacağı gibi filmde Şafak Sezer herkese gider yapıyor, ancak karşılık görünce kolpa olduğu ortaya çıkıyordu.

YILDIRAMAZSINIZ

Gazetemiz daha önce de birçok kez Kırıkkale´nin çıkarına olan konuların en önemli savunucusu olmuş ve her zaman Kırıkkaleli vatandaşların yanında yer almıştı. Daha evvelde defalarca kez gazetemiz hem adli olarak hemde mafyavari şekilde tehditlere maruz kalmış ve hiçbir zaman geri adım atmamıştı. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu´da mahkeme sürecinde başına neler gelebileceğini, evraklarda yapılan usulsüzlükler nedeni ile koltuğunu dahi kaybedebileceğini bildiğinden son umut mafyavari yöntemlere sarıldı. Gazetemize karşı kullanmak istediği mafyayı yanlış seçen Dedelioğlu, çözüm konusunda da sınıfta kaldı. Kırıkkale´de 10 yıldır siyaset yapan bir kişinin Manşet Gazetesinin tehdit edilmeyeceğini, tehditler karşısında hiçbir personelinin geri atmayacağını bilmesi gerekirdi. Sahte olduğu iddia edilen evraklarında açılan dava dosyalarına girmesi ile Belediye Başkanlığından alınabileceği konuşulan Dedelioğlu´nun son zamanlar da ne yaptığını bilmez tavrını anlayışla karşılıyor, kendisini daha aklıselim davranıp yaptığı yanlışlardan dönmeye davet ediyoruz.