KIŞ GÜNLERİNDE YÜREKLERİ ISITIYORUZ

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi yardımlarını hızlandırdı. Yaptığı yardımlarla birçok mağdur aileye ulaşan onların dertlerine, acılarına, sıkıntılarına el uzatan Kızılay, bu hafta sonu da 45 aileye erzak ve un dağıtımı gerçekleştirdi. Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler, “Bu hafta yine kimsesizlerin kimsesi olmak için Kırıkkale´mizin sokaklarında erzak dağıtımı gerçekleştirdik. Kiminin evi soğuktu, kimi yalnızdı, kimi aç, kimi sıkıntılı, kimi üzgün. Ailelerimize erzak kolilerimizi, konservelerimizi ve unlarımızı bırakarak onlara yalnız olmadıklarını ve her ihtiyaçlarında yanlarında olduğumuzu, istedikleri zaman Kızılay´ımıza gelebileceklerini söyledik.”

 

FATURALARININ YATIRILMASINDA YARDIMCI OLDUK

“Göreve geldiğimiz bir buçuk yıl içinde; 3675 ailemize 5845 adet erzak kolimizi dağıtarak onların sofralarında aş olduk. 3675 ailemize 8544 adet 1 kg konserve kavurma ve kıyma dağıtımı gerçekleştirdik. 2252 ailemize toplamda 791.720,00 ₺ acil ihtiyaçlarını görmeleri için nakdi yardımda bulunduk. 295 ihtiyaç sahibi mağdur ailelerimize ev eşyası yardımında bulunduk 350 ailemize evlerine kahvaltılık almaları için A101 çeki verildi. 5 mağdur ve kimsesiz ailemize her ay 2.100,00 ₺ verilerek kirası ödenmektedir.  Maddi imkansızlıktan dolayı ilacını alamayan 95 ailemize ilaç yardımında bulunduk. Yine maddi imkansızlıktan dolayı elektrik, doğalgaz ve su faturalarını yatıramayan ve kesilen 125 ailemize toplamda 45.000,00 ₺ vererek faturalarının yatırılmasında yardımcı olduk.”

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Bayramda bayramlık elbise alamayan 191 çocuğumuza 150,00 ₺ lik toplamda  28.000,00 ₺ değerinde giysi çeki dağıtıldı Son üç ayda acil giysi ihtiyacı olan 255 kişiye de  giysi yardımı yapılmıştır. Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin her  zaman yanlarında olduk ve  yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kırıkkale´mizde ulaşmadık aile kalmayıncaya kadar gece gündüz çalışacağız”

Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti Küçük Vali deprem riskine dikkat çekti

 

Haber Merkezi