GURUR DUYUYORUZ
Kırıkkale Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, Okul müdürleri, öğrenciler ve kalabalık bir öğrenci yakınları katıldı. Okul Müdürü Hatice Özdemir yaptığı konuşmada, 'Dört yıl önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarımızı bütün idareciler, öğretmenler, personel ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili görgülü, yaşamayı seven bireyler olarak tekrar size teslim ediyoruz. Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesil daha bugün buradan uğurluyoruz. Gelecekte öğrencilerimizle gurur duyacağız' dedi. 

 

Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti! Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti!

ÖĞRENCİLERE DİPLOMALARI VERİLDİ
Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy ise konuşmasında, geleceğin teminatı olan öğrencilerin okul sonrası yaşamlarında başarılar diledi. Mezuniyet töreninde Bayrak devir-teslimi, plaketle birlikte öğrencilerin diplomalar verildi. Öğrenciler, sevinç ve üzüntülerini birlikte yaşayıp, keplerini havaya atarak mezun olmanın gururunu yaşadılar.