BİRLEŞMEYİ ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu´nun katıldığı, Marmaris Belediyesi´nin düzenlemiş olduğu Anadolu Medya Buluşması etkinliğine Kırıkkale´yi temsilen Gazeteci Hakan Gökkaya, İsmail Çakmak ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Atmaca katıldı. CHP Milletvekilleri Mustafa Balbay, Tuncay Ökkan, Barış Yarkadaş ve Atilla Sertel´in katıldığı etkinlikte gazetecilik mesleğinin sorunları masaya yatırıldı.

Yazın bunları yapın sıcaktan korunun! Yazın bunları yapın sıcaktan korunun!

 

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

Yapılan çalıştayda gazetecilik mesleğinin sorunları tartışılırken, gazetecilerin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu vurgulandı. Çalıştayda Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Atmaca, Kırıkkale´de bulunan gazetelerin birleşmesini anlattı. Gazeteci Hakan Gökkaya ise gazetecilere uygulanan baskıları ve sansür sorunlarını dile getirdi.

 

BALBAY´DAN BÜYÜK İLGİ

CHP İzmir Milletvekiki Mustafa Balbay, Kırıkkaleli gazeteciler ile yakından ilgilenirken, Kırıkkale hakkında bilgiler aldı. Balbay Ergenekon kumpasından tutuklanmadan çok kısa bir süre önce Kırıkkale´de konferans verdiğini ifade ederken, Çağlar Atmaca´yı oradan tanıdığını söyledi. İzmir Milletvekili Atilla Sertel´de, gazetecilerle yakından ilgilenirken, çalıştayda konuşulan her şeyin kitaplaştırılacağını ifade etti.

 

KILIÇDAROĞLU 'DEMOKRASİ VARSA GAZETECİLİK VARDIR'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu Yasama, Yürütme ve Yargıdan sonra Medya gelir şeklinde konuşurken ' Anayasamızda devletimizin 3 temeli var. Yasama Yürütme ve Yargı. Ben daha önce mecliste dile getirdiğim, gelin bunu 4 e çıkartalım dedim. Yani Yasama, Yürütme, Yargı ve Medya olsun dedim. Bugün gazeteciler cezaevinde Enis Berberoğlu için Adalet istedik, halen cezaevinde. Programın başında Gazeteci Şehitlerin fotoğraflarını gösterdiler. Gazetecilik ucunda ölüm olan şerefli bir meslektir' ifadelerini kullandı. Haber: Çağlar Atmaca