Milliyetçi Hareket Partisi´nin (MHP) çekirdeğinde yetişen, partili partisiz her kesimin oyuna talip olan İl Genel Meclis Üyesi Adayı Azmi Özkan, Kırıkkale halkından büyük ilgi görüyor.

 

Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı! Kırıkkale’de ilk doğum yaşı açıklandı!

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Kırıkkale´de 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden İl Genel Meclis Üyesi Adayı Azmi Özkan, çalışmalarına daha güçlü bir şekilde devam ediyor. Gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci´yi makamında ziyaret eden Meclis Üyesi Adayı Özkan, Kırıkkale´ye hizmet edebilme adına yola çıktığını, bu yolda da başarılı olacaklarını söyledi.

 

DESTEK İSTİYORUZ

Tüm Kırıkkaleli hemşerilerinden destek isteyen Özkan Kırıkkale´nin sorunlarının şimdiye kadar muhalefet eksikliğinden kaynaklandığını ifade ederek MHP´nin yeni kadroları ve hizmet anlayışı ile gerek belediye hizmetlerinde gerekse il genel hizmetlerinde sorunlara vakıf olduklarını, kaynakların doğru kullanılarak, halkımıza güven ve huzur içerisinde bir şehir oluşturacağının sözünü verdi.

 

AZMİ ÖZKAN KİMDİR?

1964 Yozgat Yerköy doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi Kırıkkale´de lise tahsilimi Ankara´da tamamladım. 1994 yılından bugün kadar özel bir şirkette yönetici kadrosunda İşletme Müdürü olarak çalışmaktayım. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü ocakları teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev aldım. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmet etmek için yola çıktım. Siz değerli hemşerilerimizin çaba ve destekleri ile Kırıkkale´mize en iyi hizmet verebilmek için hizmete talibim. Evli ve bir çocuk babasıyım. Haber: Emel Selci