Irmak Köyü muhtarından çağrı, “Herkes geri dönsün” Irmak Köyü muhtarından çağrı, “Herkes geri dönsün”


 

 

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale il merkezine fakülte getirilmesini talep etti.

 

KIRIKKALE´Yİ GÖRMEDEN MEZUN OLUYORLAR

Birlik Başkanı Köstekli, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ersan Arslan´dan fakülte için talepte bulundu. Köstekli, 1992 yılında ilimizde kurulan Kırıkkale Üniversitesi yerleşim konumu itibariyle ilimiz ekonomisine olumlu katkıda bulunamadığı gibi Kırıkkale Üniversitesi´nde tahsilini tamamlayan öğrencilerinin çoğunun Kırıkkale´yi görmeden mezun olduğu söyledi.

 

REKTÖR, KIRIKKALE´Yİ TANIYOR

Köstekli, “İlimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârımızın, iş âleminin nefes alması, ticaretin hareketlenmesi, insanların sosyal, kültürel yönden gelişmesi ve kaynaşması için Üniversitemize yeni atanan, Kırıkkale´yi çok iyi tanıyan, deneyimli ve başarılı Rektörümüzden Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği olarak bir adet Fakülte´nin İl merkezine getirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

 

BİZİ DESTEKLEYİN

Son olarak Köstekli, bu talebin yerine getirilmesi ve Rektörü Arslan´ı yalnız bırakmamak için Valiyi, Milletvekillerini, Belediye Başkanlarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Kırıkkale halkını bu önemli talepte kendilerini desteklemeye davet etti. Haber: Kenan KUZUCU