NİSAN AYI SON TOPLANTISI YAPILDI

Vali Ali Kolat başkanlığında 2016 yılı Nisan ayı son İl Koordinasyon Kurul toplantısı gerçekleştirildi. 2016 yılı Nisan ayı İl Koordinasyon Kurul toplantısı Vali Ali Kolat başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve Kamu Kurum ve Kuruluşları Temsilcileri katıldı.

 

GEREĞİNİN YAPILACAĞINA İNANIYORUM

Vali Ali Kolat, “2016 Yılı Yatırım Programında projeleri yer alan kamu yatırımcı bölge ve il kuruluşlarının, belirlemiş oldukları hedeflere yerinde ve zamanında ulaşabilmeleri için hizmetin kalitesinden fedakârlık yapmaksızın, kaynakların etkin, verimli ve ekonomik kullanımının sağlanarak çalışmalarda maliyetleri azaltıcı yönde gerekli hassasiyet gösterileceğine ve gereğinin yapılacağına inanıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum”

 

1 MAYIS´TA EMEKLİYE AYRILACAĞIM  

1 Mayıs itibariyle emekliye ayrılacağını söyleyen Vali Kolat, “Benim dönemim içerisinde hükümetimizin, devletimizin ve sizlerin ilimize çok büyük katkıları oldu. Siyasilerimiz Kırıkkale´ye yatırım konusunda ciddi manada iz bıraktılar. Bu konuda bizler de kendimizi şanslı hissediyoruz. Hem bu bina olsun, hem Nur Cami´nin ilimize kazandırılması olsun, hem Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi olsun, yollarımız, okullarımız, diğer sağlık birimlerimiz olsun, yani aklınıza ne geliyorsa gerçekten de güzel hizmetlerde bulunduk. Görev yaptığım süre zarfında, bu güzel eserlerin ve hizmetlerin olması beni son derece mutlu etti. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah Kırıkkale´mize daha büyük yatırımlar ve hizmetler yaparsınız. Bu vesileyle hepinize başarılarla dolu huzurlu bir ömür diliyorum”

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

 

BAŞKAN SAYGILI BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, Vali Ali Kolat´a Kırıkkale de görev yaptığı süre zarfında vatandaşlara devlet şefkatini, merhametini gösterdiğini, Kırıkkale halkı olarak kendisinden son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler verdi. Toplantıda daha sonra, Kamu Yatırımcı Kuruluşlarının 2016 yılı 2. dönem yatırımları ile ilgili gerçekleşme durumları hakkında Bölge Müdürleri ve İl Müdürlerince bilgiler verildi.