KIRIKKALESPOR´DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

 

Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti! Kırıkkale’yi yasa boğan ölüm! Genç doktor hayatını kaybetti!

Kırıkkale Büyük Anadoluspor hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Haymanaspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın hazırlıklarına devem eden kırmızı-lacivertli ekipte tek hedef 3 puan.

 

KIRMIZI-LACİVERTLİ EKİPTE TEK HEDEF 3 PUAN

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta 11´inci hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak 6 karşılaşma ile tamamlanacak. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kırıkkale Büyük Anadoluspor haftayı

kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Haymanaspor karşılaşması ile geçirecek. Grupta mağlubiyeti olmayan tek takım olan kırmızı-lacivertli ekip bu karşılaşmadan da 3 puanla ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlanarak antrenmanlara devam ediyor. Karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlıkların  devam ettiğini ve hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizen Kırıkkale Büyük Anadoluspor  Teknik Direktörü Hasan Basri Kara  “Haymanaspor  karşılaşmasında 3 puanla almak istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor' dedi.