4. FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

TFF 3. LiG temsilcisi Kırıkkale Büyük Anadoluspor transfer komitesinin yaptığı çalışmalar sonucunda 4. futbolcu transfer etti. İlk olarak Teknikdirektör Hasan Basri Kara ile anlaşma yapan yönetim  ardından oluşturulan Transfer Komitesinin girişimleri sonucunda Kırıkkale Büyük Anadolu spor kulüp Başkanı Veli Uça öncülüğünde 4 futbolcu ile anlaştı.

 

İLK İMZA ATILDI  

Komite toplantısının ardından ilk olarak Cengizhan Çanga  ile anlaşma sağlayan komite  ilk imzayı atmış oldu. Doğulan Subaşı, Buğra Şahiner, Hasan Akdemir ile anlaşma sağladı. Transferlerin ardından Kırıkkale Büyük Anadoluspor çalışmalarına başlatacak.  Kulüp Başkanı Veli Uça imza töreninin ardından yaptığı açıklamada çalışmaların kısa  sürede başlayacağını ifade etti.

 

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Uça yaptığı açıklamada ' Bu sezon takım olarak taraftar yönetim, şehir, sponsorlarımız ile birlikte inşallah başarılı bir sezon geçireceğiz. İlk olarak hocamız ile anlaştık ardından Transferlerimizi gerçekleştirdik,   yapılan görüşmelerin ardından 4 futbolcuyu renklerimize kattık' dedi. Haber: Kenan Kuzucu

Kırıkkaleli genç doktor, son yolculuğuna uğurlandı Kırıkkaleli genç doktor, son yolculuğuna uğurlandı