Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor! Kırıkkale’ye yağışlı hava geri dönüyor!


1982 yılında Ahmet Ayan´ın kuruculuğunu yaptığı ve ticaret hayatına Ayanoğlu Bakkal ile başlayan Aybimaş, Kırıkkale ve Ankara´nın yanı sıra şimdi de Aksaray´da. Kaliteli ve engin tecrübesiyle çalışma sergileyen Aybimaş, yerli ve milli olarak büyümeye devam ediyor.

 

TERCÜBESİYLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

38 yıllık engin tecrübesiyle Kırıkkale´de bulunan ve Kırıkkale´nin yerli markası olarak çalışmalarını sürdüren Aybimaş, marketler zincirini büyütmeye devam ediyor.  2014 yılı itibariyle kurumsallaşma yönünde ilk adımı atarak şubeleşmeye başlayan ve giderek tecrübesine tecrübe katan Aybimaş, Aksaray Sepet Zincir Marketlerini bünyesine kattı.

 

KIRIKKALE´NİN YERLİ VE MİLLİ MARKASI

2014 yılı itibariyle kurumsallaşma yönünde ilk adımı atarak şubeleşmeye başlayan Aybimaş . İlk olarak Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesinde merkez şube olarak kurulan Aybimaş Marketler Zinciri, sonraki yıllarda Kırıkkale Merkeze de şube açarak atılıma başladı. Kırıkkale´nin Yenimahalle bölgesinde halkın ihtiyaçlarını öngörerek bir şube daha açmış ve marketler zincirine yeni bir halka daha ekledi. Aybimaş, 2018 yılına kadar Kırıkkale´nin her köşesine şube açılışı gerçekleştirerek, markanın tutundurma faaliyetlerine odaklandı.

 

GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

2019 yılının başlarında Aybimaş Tanzim markası adı altında Ankara´ya açılarak, bugüne kadar 10 şubeye ulaştı. Halen de Ankara´da şubeleşerek büyümeye devam etmekte. Son olarak, Kırıkkale merkezde Altunbilekler AVM ile Makro AVM´yi bünyesine katan Aybimaş A.Ş., Alışveriş Merkezi olarakta hizmet vermeye başladı. Aybimaş markası, AVM ve market zincirleri ile her geçen gün büyümeye devam ederken, hizmet kalitesini en üste çıkartarak, reyonlarının tamamında en taze, en uygun fiyatlı ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Bununla birlikte müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyor. Haber: Ahmet Ünal