SPOR 18.10.2017 18:01:10
Kırıkkale´den milli sporcular çıkartalım

Kırıkkale´den milli sporcular çıkartalım

Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırıkkaleli İş Adamı Sadettin Saran, spora destek için başlattığı spor salonu projelerinin 17´incisinin açılışı Kırıkkale Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşti.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kırıkkale Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen 17´nci Spor Salonunun açılışına Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış programı öğrencilerin halk oyunu gösterisi ile başladı. Halk gösterisinin ardından okul Müdürü Şevket Yurdaseven yaptığı konuşmada, okulun bahçesine yapılan spor salonundan ötürü Sadettin Saran´a teşekkür etti.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yaptığı konuşmada, Kırıkkale´de ki eğitim hakkında bilgiler verirken, “Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazlarındandır. Kırıkkale´de 13 eğitim yatırımı devam ediyor. Devletimizin yatırım için verdiği ödeneklerin yetişmediği yerde vatandaşlarımızın destekleri devreye giriyor. Bu konuda Sadettin Saran´ın katkısı çok büyük. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ

Eğitim hakkında ki temennileri ve bilgilerin verildiğini belirterek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Şehrimize yapmış olduğu yatırımlardan ve her platformda Kırıkkaleli olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran´a ilimize yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Sadece ilimizde değil tüm ülkede yaptığı yatırımlardan dolayı, eğitime ve spora verdiği destekler ile kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah çok istediği başkanlığa kısa süre içerisinde ulaşır. Biz hemşerileri olarak her zaman destekçisiyiz” şeklinde konuştu.

 

KENDİNİZ YAPIN

Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran açılışta yaptığı konuşmada, “Bugün büyük bir heyecan ve gurur yaşıyoruz. Tam 17 yıl önce 2000 yılında Hakkari Çukurca´da ilk salonumuzu açtık. Aradan 17 yıl geçti ve 17´nci salonumuzu burada memleketim Kırıkkale´de açıyoruz. Sevgili gençler, ben Kırıkkaleliyim. Bu topraklardan çıktım. Sizlerden biriyim. Babam devlet memuruydu. Spor bursu ile okudum ve kendi şirketimi kurarak buralara geldim. Sizlere tüm kalbimle şu mesajı vermek istiyorum. Ben yapabildim sizlerde daha iyisini yapabilirsiniz. Memleketinize faydalı olun. Her şeyi devletten beklemeyin. Kendiniz yapın”

 

SPOR YAPMAK SİZLERİ GELİŞTİRİR

“Kitap okuyun, araştırın, öğrenin ve spor yapın. Ben halen her gün iki saat spor yapıyorum. Şampiyon olmanıza gerek yok. Mutlaka spor yapın. Özellikle kız çocuklarımıza sesleniyorum, salon sporlarında erkeklerden daha çok başarılı oluyorlar. Sizde kendinizi gösterin boş oturmak toplumları geriye götürür. Spor yapmak ise sizleri hep geliştirir. Ben hayatımdaki her şeyi spora ve spor yapmaya borçluyum. Kırıkkale´den milli sporcular ve şampiyon sporcular çıkartalım. Sizlere güveniyoruz” dedi.

 

BASKET ATTILAR

Vali Haktankaçmaz ise konuşmasında, “Görev sürem boyunca Saran Grup ilimize ikinci yatırımını yapıyor. Kırıkaleli olmaktan gurur duyan bir vatan evladının 17´nci spor salonunu Kırıkkale´de açması bizi gururlandırdı. Maddi yanından çok manevi yanı da var bu salonun. Bir önceki açılışta Sadettin Saran7ın babası ata topraklarının unutulmayacağını söylemişti. Ata topraklarını unutmadığı için kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Saygılı ve Saran Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran salonda basket atarak açılış töreni sona erdi.


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024