CUMHURBAŞKANI KONGREYE CANLI BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Kırıkkale İl Kongresine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nden canlı bağlantıyla katıldı. Konuşmasına kendisini dinleyenleri selamlayarak başlayan Erdoğan, salgınla mücadele tedbirleri sebebiyle bir süre ara verdikleri kongrelere bugün yeniden başladıklarını belirtti.

 

KONGRE SÜRECİNİ TAMAMLAYACAĞIZ

Erdoğan, gelecek haftadan itibaren salgın tedbirlerinde değişiklik olana kadar Yüksek Seçim Kurulu takvimine uygun şekilde pazartesi, salı ve çarşamba günleri il kongrelerine devam edeceklerini dile getirerek, şubat ayının son günlerinde planladıkları İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleriyle bu süreci tamamlamayı hedeflediklerini anlattı. 

 

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, böylece büyük kongre öncesi tüm hazırlıkların bitmiş olacağına işaret ederek, 'AK Parti kendini yenileme kabiliyeti en yüksek partidir. Her kongremizde, her seçimde kadrolarımızı sürekli yeni isimlerle, yeni seslerle, yeni nefeslerle tahkim ederek yönümüzü geleceğe dönerek yolumuza devam ediyoruz.' dedi. 

 

KIRIKKALE´DEN BAŞARI BEKLİYORUZ

Kongrelerde görev alan il yönetimlerinden en büyük beklentisinin, '2023´e kadar her günü seçim günü gibi görerek çalışmaları' olduğunu vurgulayan Erdoğan, 'Ataların, ´tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz´ sözünde olduğu gibi, yılın her günü milletimizle hemhal olmayanın seçim günü diyecek sözü kalmaz.' diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale´den, ilk seçimlerdeki gibi büyük bir başarı bekledikleri söyledi.