KIRIKKALE SİYASİ TARİHİNDE BİR İLK

Av. Mustafa Arslan, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi´nde AK Parti´den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Arslan, Kırıkkale siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyerek; “Şehrimizin ve partimizin bahçesinde, yetiştirdiğiniz 28 yaşında bir evladınız olarak milletime ve şehrime hizmet için bu kutlu yola çıktım. AK Partim kurulduğu günden bu güne her seçimde aktif görevlerde bulunarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize ulaşmak için bütün gayretimi gösterdim.

 

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYECEĞİZ

Millet iradesinin yeniden tecelli edeceği 24 Haziran seçimleri ülkemiz için çok büyük önem arz ettiğini söyleyen Arslan, “Yeniden tarih yazmak için yaklaşan seçimlerde daha çok gayret göstererek mücadele etmek zorundayız. Bu yolda asımın nesli davasına her zamanın sahip çıkacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gençliğimizin dinamizmini, büyüklerimizin tecrübeleriyle birleştirerek geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğimize inanıyorum. Yetiştiğim teşkilatım ve babamdan aldığım terbiye bizlere karşılıksız sevmeyi, dava adamı olmayı, feragat etmeyi öğretmiştir”

 

ZAMAN BENDEDİR VE MEKAN BANA EMANETTİR

“Beni yetiştirip buralara kadar getiren, gerçek dava adamı olan babam İbrahim Arslan‘a huzurlarınız da minnet ve şükranlarımı sunuyor ellerinde öpüyorum. Bu güne kadar bütün seçimlerde partimin gösterdiği adaylarına canla başla çalışarak canı gönülden hep destek oldum. Çalışmaları yaparken de hiçbir karşılık beklemeyip, herkesi seçildikleri makamlara layık gördük. Bugünde sizlerin vekili olmayı bana layık görmenizi istiyorum. ‘Zaman bendedir ve mekan bana emanettir. Kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım. Mücadelenin en önünde yer almaya hazırım. Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koymaya hazırım” dedi.

 

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

MUSTAFA ARSLAN KİMDİR?

1989 yılında Kırıkkale´de doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Kırıkkale´de tamamladım. 2006 yılında Kırıkkale Atatürk Anadolu Lisesi´nden mezun oldum. 2007 yılında Kale-1 özel Güvenlik AŞ. Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptım. 2009-2011 yılları arasında AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Başkan Vekilliği görevini üstlendim. Yine 2011-2014 AK Parti Kırıkkale Gençlik Kollarında Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı yaptım.

2015-2018 yıllarında AK Parti Kırıkkale il Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 2015 yılında Kırıkkale Genç MÜSİAD Kırıkkale Şubesi´nde Kurucu Başkan Vekilliği yaptım. Yine 2011-2015 yılları arasında Kuzey Kıbrıs AK Parti Gençlik Teşkilatını kurduk. 2017 yılında Kırıkkale HUDER Gençlik Koordinatörlüğü görevini üstlendim. 2016 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun oldum.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminden itibaren Başbakanlık tarafından görevlendirilen Müsteşar Mehmet Hamdi YILDIRIM tarafından Kırıkkale kayyım temsilciliği görevine getirildim. Hala görevimin başındayım.

MTTB(Milli Türk Talebe Birliği) kökenli ve imam hatip mezunu bir babanın evladıyım. MSP(Milli Selamet Partisi) kökenli bir dedenin torunuyum. Şuanda Kırıkkale Barosuna kayıtlı olarak avukatlık mesleğini icra ediyorum.

AK Partim kurulduğu günden bu güne her seçimde aktif görevlerde bulunarak 2023 hedefimize Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde durmadan ve yılmadan genç bir nefer olarak bütün gayretimi gösterdim. Şimdide huzurlarınızdayım, partimin takdir gördüğü her türlü göreve hazırım.  Haber: Kenan KUZUCU