Kırıkkale spor kültürünü yaygınlaştırmak, çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kulüp, sporcu ve faaliyet sayını artırmak amacıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürü İ. Haluk Karahan başkanlığında toplantı düzenlendi.

 

Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı! Kırıkkale’de Ahmet Önal izdihamı!

MALZEME DESTEĞİ KONUŞULDU

Toplantıya, ASFK temsilcisi Metin Süngü, TÜFAD Başkanı İlyas Sönmez, Futbol İl Temsilcisi Battal Sarıca, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Apaydın, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Mehmet Asarkaya´nın katılımı ile bir toplantı düzenlendi. Toplantı neticesinde ilimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruşlarda görev yapan personel ve çocuklarının spor faaliyetlerinden faydalanması, programlar dahilinde yapılacak olan faaliyet ve müsabakalara kulüp bazında katılımın artırılması, Kulüp kurulumunda tescil ücretinin alınmaması, antrenör ve malzeme desteği gibi hususlarda görüş birliğine varıldı.

 

SEFERBER OLMAYA HAZIRIZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü İ. Haluk Karahan “Spor kültürünün oluşması ve tabana yayılması için, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tesis ve antrenörlerimiz ile birlikte seferber olmaya hazırız. Şu an için hemen hemen her tesisimiz 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindedir. Sayın Valimizin de desteği ve talimatları ile ilimizde her kamu kurum ve kuruluşlarından birer spor kulübü kurmaları için yazılar yazıldı, çalışmalar başlatıldı. Bundan sonraki faaliyetlerimize yeni kurulacak olan kulüpler de dahil olacaktır. Bizler gerek antrenör gerekse malzeme desteği ile yanlarında olmaya hazırız. Bu vesile ile 7´den 70´e tüm halkımızı spora yönlendirmiş olacağız” dedi. Haber: Emel Selci