SEZER VEDA ETTİ

Kırıkkale Valisi iken AFAD Başkanı olan Yunus Sezer, kararname sonrası gazetemize veda ziyaretinde bulundu. Ziyarette davul ve zurnalarla gazetemiz imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci tarafından karşılanan Sezer, “Bugün benim için zor bir gün oldu. Duygusal manada kötü bir gün geçirdim. Her şeyden önemlisi gönül bağı kurabilmek. İnşallah kurulmuş olan gönül bağları biz gittikten sonra da devam eder”

 

BİR SÜRÜ DOSTUMUZ OLDU

Kendisinin de devlet memuru olduğunu söyleyen Sezer, “Bugün olmazsa bile yarın bir gün tayinimiz çıkıp, gidecektik. Bizim kapımızı çalacak bir sürü dostu geride bırakmak, kapısını çalacağımız bir sürü insanı geride bırakmak çok zor. Benim en büyük hazinem ve en büyük servetim budur” diye konuştu.

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

‘Her yerde geride bıraktığım birkaç kişi oldu fakat Kırıkkale´de binlerce kişi oldu´ diyen Sezer, “Buda Kırıkkale insanın kadirşinaslığını ve güzelliğini gösteriyor. Biz Kırıkkaleliler olarak birbirimizi çok seviyoruz. Tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Gönül herkes ile vedalaşmak ister ama kısa sürede işimize başlamamız için 2 güne sığdırdık. Tekrar teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin” dedi. 

Cami kubbesinde tehlikeli çalışma Cami kubbesinde tehlikeli çalışma

 

Sezer´in konuşmasının ardından gazetemiz imtiyaz sahibi Sırrı Zengin, ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Haber: Kenan Kuzucu