İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Düzenlenen şampiyona müsabakalarına ilimizi temsilen 13 sporcu katılmış olup, 3 sporcu derece elde etti. Sporcular arasından Semra Karaslan 800 mt. büyük bayanlar kategorisinde 28 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu oldu ve 16 Şubat 2019 tarihinde İstanbul´da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına ilimiz adına ülkemizi temsil etme hakkına sahip oldu.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Yine sporcumuz Emine Eryılmaz 3000mt. U20 bayanlar kategorisinde 24 sporcu arasından Türkiye 2. oldu. Erkekler U20 800mt. ve 1500mt. kategorilerinde sporcumuz Mehmet Körpe her iki kategoride de Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcumuz bu başarısından dolayı 10 Şubat 2019 tarihinde İstanbul´da yapılacak olan 1500mt. Balkan Şampiyonasına ilimiz adına ülkemizi temsil etme hakkını elde etmiş oldu.

 

BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Gençlik ve Spor İl Müdürü İ.Haluk Karahan yaptığı açıklamada “Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası müsabakalarına ilimizi temsilen katılan tüm sporcularımızı tebrik ederim, müsabakalarda dereceye girmiş olan sporcularımızı da ayrıca kutluyorum. Elde edilen başarılar neticesinde çeşitli kategorilerde Türkiye Şampiyonu olan sporcularımız 10 Şubat 2019 tarihinde Erkekler 16 Şubat 2019 tarihinde ise Bayanlar olmak üzere iki ayrı kategoride İstanbul´da yapılacak olan Balkan Şampiyonasına ilimiz adına Ülkemizi temsilen katılacaklardır”

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

“Bu başarılarından dolayı sporcularımızı tekrar tebrik ediyorum. Sporcularımızın başarısının diğer sporculara da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bizler tüm branş ve sporcularımızın her zaman yanlarında olmaya hazırız. Bu vesile ile Balkan Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza başarılar diliyor, Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini umut ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz! Gözlük alanlar dikkat! Kör olabilirsiniz!