Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor Kırıkkale’de acılı anne 15 yaşındaki kızını arıyor

HASTAYIM OĞLUM

Şırnak´taki törenin ardından Kırıkkale´ye bağlı Sulakyurt ilçesi Güzelyurt köyünde bulunan baba ocağına getirilen şehit Nazlım´ın (20) naaşı, helallik alındıktan sonra köy camiine getirildi. Şehidin annesi Sultan, babası Ergül, ağabeyleri Sait ve Hasan Nazlım ile yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Anne Nazlım, 'Selvi boylu kuzum. Hastayım oğlum, beni hastaneye götürsene.' diye ağıt yaktı.

AMCASININ KANINI YERDE KOYMAYACAK

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın taziyelerini sunduğu sırada şehidin ağabeyi Hasan Nazlım, oğlu Ahmet Talha´yı göstererek, 'Sayın Valim, bu benim oğlum. Amcasının kanını yerde koymayacak. Onun için yetiştirip eğiteceğim. Yeter ki vatan sağ olsun' dedi. Şehidin tespihini tabutun üzerine koyan ağabey Sait Nazlım, 'Kardeşim, bak tespihini getirdim. Benden bunu istemiştin' diyerek gözyaşı döktü.

DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sağlık ekipleri, fenalık geçiren bazı şehit yakınlarına müdahale etti. Bu arada bir vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun gönderdiği çelengin üzerindeki yazıyı yırttı. Çelenk, görevlilerce alandan alınıp bir araca konuldu. Şehidin naaşı, ağabeyi Sait Nazlım´ın kıldırdığı cenaze namazın ardından köy mezarlığında defnedildi.