AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclis Aday Adayı Zafer Bal,  daha büyük Kırıkkale için yeniliğe, çalışmaya ve üretmeye talip olduğunu söyledi.

 

HİZMETLER İÇİN BENDE ADAYIM

AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclis Aday Adayı Zafer Bal gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Selci´yi makamında ziyaret etti. 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclis Aday Adaylığını açıklayan Mali Müşavir Zafer Bal, “Daha büyük Kırıkkale için yeniliğe, çalışmaya ve üretmeye talibim. Ülkemizin son 10 yıldır yaşamış olduğu huzur, güven ve istikrar ortamı ayrıca demokratik anlamda yaşadığı güzel gelişmeler, yaşamış olduğumuz şehirlerde de daha güzel hizmetlerin yapılmasına yol açmıştır”

 

HİZMET EDECEĞİZ

Bal, “Bugün ülkemiz, bölgesinde lider ve dünyada isminden güçlü bir şekilde bahsedilen, global siyasette de söz sahibi, güçlü bir aktör konumundadır. Şüphesiz, bu gelişmelerin mimarı olarak hak sahibi 16 yıldır girdiği bütün seçimlerde halkımızın teveccühünü kazanan Ak Parti ve onun lideri Genel Başkanımız ve ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´dır. Yerel yönetimleri gayet iyi bilen, dünya markası haline gelmiş liderimizin emrinde, teşkilatımızın yanında, halkımıza özveri ile hizmet edecek bir anlayışla Kırıkkale´mizden II genel meclisi üyeliğine aday adayı oldum.”

 

DESTEK BEKLİYORUM

“Amacım Türkiye´de genel ve yerel demokrasinin güçlendirilmesini sağlayan AK Parti kadroların da ilimiz Kırıkkale´ye ve halkımıza hizmet etmektir. Demokrasinin yerel işleyişindeki tüm güzellikleri ve halkın memnuniyetini esas alan çalışmaları halkımıza daha iyi ve ileri derecede sunmak istiyor, bu konuda teşkilatımızdan ve kamuoyundan destek bekliyorum.

 

DESTEĞİNİZ BİZLERE GÜÇ VE CESARET VERECEK

“Yasalarımızın çizdiği çerçevede eğitimden, sağlık hizmetlerine, sivil savunmadan emniyet hizmetlerine birçok alanda kentimize hizmet üretmek, bu konuda projeler gerçekleştirmek hususunda bilgi, beceri ve deneyimimle bu göreve talip olduğumu belirtmek isterim. Dün gerçekleştirilen hizmetleri takdir ediyor, önceki hizmetlerin daha ilerisine ulaşmak ve siz halkımızı memnun etmek için bu yola çıkıyorum. Bu yolda başarının Allah´ın takdirine ve siz kamuoyunun teveccühüne bağlı olduğunu biliyor ve bu nedenle sizlerden destek istiyorum. Desteğiniz bizlere güç ve cesaret verecektir. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. Haber: Kenan KUZUCU

Belediye başkanı, 23 Nisan’da çocuklara pamuk şeker dağıttı Belediye başkanı, 23 Nisan’da çocuklara pamuk şeker dağıttı