Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe
GÜNCEL 26.07.2018 17:45:03
Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız

Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Kırıkkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı´yı ziyaret ederek yeniden oda başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik etti. Ziyarette Kırıkkale´nin sanayi alanındaki atılımları ve i

TEBRİKLER VARLI

Kırıkkale´nin yetiştirdiği önemli siyasi isimlerden olan Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, parti genel başkan yardımcıları ve kurmaylarıyla birlikte Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı´yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen oda seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı Varlı ve ekibini tebrik eden Çelebi, TSO´nun milli ve kültürel değerlere bağlı bir ekip tarafından yönetiliyor olmasından son derece memnun olduklarını söyledi.

KIRIKKALE´Yİ BAŞARIYLA TEMSİL EDİYOR

Kırıkkale´deki gelişmeleri yakından takip ettiğini ifade eden Çelebi, Varlı ile tanışıklıklarının çocukluk yıllarına dayandığını, geçmişten bugüne işlerindeki başarısını ve istikrarını takdirle takip ettiğini belirtti. Ekibiyle, yeni hizmet binasıyla, teknik altyapısıyla Ticaret ve Sanayi Odasının özellikle son dönemdeki hizmet ve faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu vurgulayan Çelebi, sanayi alanında Kırıkkale adını başarıyla temsil eden Varlı ve ekibini tebrik etti.

KIRIKKALE´YE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

TSO olarak üye memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale´nin savunma sanayi alanında eskiden olduğu noktaya gelebilmesi için sürekli çaba gösterdiklerini, ancak bu hedefe ulaşabilmek için siyasilerin desteğinin şart olduğunu vurgulayarak Genel Başkan Çelebi´den destek istedi. Özellikle MKE Genel Müdürlüğünün Kırıkkale´ye gelmesi konusunda girişimleri bulunduğunun altını çizen Varlı, konunun daha yüksek platformlarda dile getirilmesi konusunda Çelebi´ye ve Kırıkkaleli tüm siyasilere görev düştüğünü sözlerine ekledi.

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞALIM

 ‘Bizler Kırıkkale sanayicileri ve tüccarları olarak şehrin savunma sanayi merkezi haline gelmesi, üretim, imalat ve yan sanayi tesisleri ile ekonomisinin eskiden olduğu gibi canlanması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Sizler de siyasiler olarak bizlerin bu girişimlerini desteklerseniz şehrimiz layık olduğu yere kısa sürede gelecektir´ şeklinde konuşan Varlı TSO´nun iştirakleri, Silah İhtisas OSB ve Keskin´e yapılacak 24 Derslikli TOBB Teknik Meslek Lisesi ile ilgili de Çelebi´ye bilgi verdi. Kırıkkale´nin yetiştirdiği birisi olarak gerek Cumhurbaşkanı gerekse bakanlar ile sürekli temas halinde bulunduklarını belirten Çelebi ise, Kırıkkale TSO´dan gelecek gelecek her türlü talebi doğrudan Cumhurbaşkanına ya da bakanlara iletip çözüm üretilmesi konusunda da bizzat takipçi olarak Kırıkkale için hep birlikte çalışma sözü verdi. Haber: Ahmet ÖZHAN


Diğer Haberler

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024

15.03.2024