Kırıkkale Hizmet Bekliyor

 

        2019 Yılının ilk çeyreğinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Kırıkkale halkı artık gelişmiş ilçe konumunda bir an evvel kurtulup artık daha maderin bir şehre kavuşmak için yeni görev alacak Belediye başkanından ve ekibinden en iyi hizmeti alabilmek için bu secimde ince eleyip sık dokuyarak sandığa gidecek.

       Yıllardır  İlimizde yaşanan sorunlara karşı vatandaşların susması, görmezlikten gelmesi, duymazlıktan gelmemesi Yönetilen memnun, yöneten memnun   olunca bu şehirde bu durumdan bir adım daha fazla ileri gitmiyor ve gidemiyor.

***

Cumhurbaşkanı onayladı! Kırıkkale’ye ‘proje bazlı devlet yardımı’ verilecek Cumhurbaşkanı onayladı! Kırıkkale’ye ‘proje bazlı devlet yardımı’ verilecek

        Amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Kırıkkale´nin daha iyi yaşanabilir duruma gelmesi için tüm siyasi parti aday adaylarının ve daha sonrada netleşecek adaylar ile bir araya gelerek kim kime ne söyleyecekse söylesin!

 Kırıkkale´ye en iyi hizmeti verebilmek için ortak noktada buluşarak Bir olalım,  diri olalım, iri olalım Şehrimize ekmek, insanlara yatırım getirelim. Artık bu Şehirde kırgınlıklar son bulmalı, dedikodularla vakit kaybedilmemeli.

***

Yoksa yakın zamanda bu şehre kimse yatırım yapmayıp, İlimizi terk edecektir.  Bakın 2007 yılında 280.234 - 2008 yılında 279.325 - 2009 yılında 280.834 En iyi örnek görmek isterseniz şimdiki yani 2017 yılının nüfus tabelasıdır Artık kısa, orta ve uzun süreli hedefleri hayata geçirmeleri için harekete geçmelilerdir.


Kırıkkale´nin her zamankinden daha fazla, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu şu dönemde, İlin her alanında gelişmeler sağlayacak, vizyon ve misyon sahibi, taşın altına elini değil de gövdesini koyacak, toplumun her kesimi ile barışık, başarılı, atanmış ve seçilmişlere ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum.