BÜYÜK İLGİ

İlk Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde düzenlenen konser ve halk oyunları gösterisine, Vali Yardımcısı Abdullah Arslan´ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak,eşi Şermin Çakmak,Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça ve eşi Gül Akça,İl Kültür Turizm Müdürü Yahya Kemal Er  ve eşi ,KKÜ öğrencileri, vatandaşlar ve davetliler katıldı. 

 

Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı! Kırıkkale Belediyesi’nin borcu açıklandı!

ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü, Ankara Devlet Türk Halk Müziği Gençlik Korosu Müdürü Hasan Öztürk konser öncesi konuşmasında “Çanakkale Zaferi´nin 100 yılında toprak altında yatan binlerce şehidimizi şükranla anıyor. Bizlere bıraktıkları bu şanlı tarihi bu onurlu mirası ebediyete kadar yaşatmaya söz veriyoruz. Ülkemizin şu zor günler geçirdiği dönemde, Vatanımız için Şehit Türk Milletine baş sağlığı diliyoruz. Allah bir daha bu ülkeye İstiklal mücadelesi yaşatmasın. Birliğimiz beraberliğimiz daim etsin”

 

UNUTULMAZ GECE

Koro Şefi Hasan Basri Dumlupınar ve Sanat Yönetmeni Çiğdem Karahan öncülüğündeki Türk Halk Müziği Korosu Sanatçıları, ülkemizin değişik bölgelerinden solistler bir birinden güzel eserler sunarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattılar. Çok sayıda müzik severin buluştuğu gece bitiminde İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak sanatçılar adına Halk Müziği Gençlik Korosu Müdürü Hasan Öztürk´e, Sanat Yönetmeni Çiğdem Karahan çiçek taktım ederek  Kırıkkale´ye geldiklerine teşekkür etti.