ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM

Yiğit gittiği her kurumda büyük bir saygıyla karşılanırken, vatandaşlarla her zaman iç içe olacağını söyledi. Yiğit yaptığı açıklamada ' 24 Haziran´da çok önemli bir seçime gidiyoruz. Vatandaşlarımızın takdiriyle bu seçimden galip gelmek istiyoruz ve öylede olacak. Ülkemiz her geçen gün güçleniyor ve daha da büyüyor. Seçimlerden sonrada büyüme oranımız katlanarak devam edecek´´dedi. 

HİZMETE TALİP OLDUM

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

Fatih Yiğit açıklamasının devamında 'İşsizlik yoksulluk ve haksızlıklar ile mücadele etmek için, Kırıkkale´me hak ettiği yatırımları getirebilmek için, Hemşerilerimin sorunlarını mecliste en hızlı çözümleri üretebilmek için, davamız ve ülkemizin bekası için ümmetin geleceği ve istikbali için sizlerle yeni ve büyük Türkiye´nin temellerini inşa etmek için sizleri temsil etmeye talip oldum.´dedi.

FATİH YİĞİT KİMDİR?

20 Mayıs 1984 yılında Kırıkkale´de doğdu. İlk-orta-Lise ve Üniversite öğrenimini Kırıkkale´de tamamladı. Yerel yönetimler basın hakla ilişkiler-stratejik planlama- siyasi danışmanlıklar ve sivil toplum kuruluşlarında önemli görevlerde bulunmuştur. Liderlik kariyeri, kalite yönetimi, lojistik vs. bir çok sertifikaya sahip olan Yiğit, halen çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığında kamu görevini sürdürmektedir. Eğitim hayatında ikinci üniversite olarak Hukuk alanında devam etmektedir. Edis projesi ile dezavantajlı gruplara farkındalık oluşturma ve topluma entegrasyonunu sağlanmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Yiğit İngilizce ve Almanca bilmektedir. Haber: Kenan KUZUCU